TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Poker în Infern

Florian Lafani, Gautier Renault
Lars, un tanar student din Amsterdam, se ofera sa testeze un nou medicament, pentru o suma frumuşica. Medicamentul experimental ii produce insa...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-724-319-5 autogra
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lars, un tanar student din Amsterdam, se ofera sa testeze un nou medicament, pentru o suma frumuşica. Medicamentul experimental ii produce insa halucinatii şi atacuri de panica, cu urmari devastatoare. La Paris, Hugh, jucator de poker online, dispare in chip misterios. In Bahamas, informaticianul Phillipe face speculatii pe piata numelor de domeniu, din fata unui laptop. Cu totii graviteaza in jurul grupului industrial Kramer şi joaca un joc de care, fara sa ştie, depind chiar vietile lor.

Conspiratii internationale, afaceri murdare, crime, ambitii şi coruptie… bine ati venit la o partida de poker in infern! 

De la Boston la Paris, de pe plajele din Nassau pana in extravagantul Las Vegas, jucatori cu fetele impietrite risca totul intr-o unica şi grandioasa partida. Un thriller de ultima ora, Poker in infern combina teme contemporane explozive cu un uluitor simt al suspansului.

Autor: Florian Lafani, Gautier Renault
Data apariției: mai 2011
Editura: Allfa
Pagini: 320
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
aventuri, ficţiune, beletristică, thriller
 • Gautier Renault
  Autor
  Florian Lafani - Autor
  Florian Lafani s-a nascut in 1980, in Franta. Dupa studii de limbi clasice, a lucrat mai multi ani intr-o editura, unde s-a ocupat de divizia de carte electronica. In 2009, a publicat online  romanul La Toile, iar in 2010 romanul Poker in infern (Une Partie en Enfer), impreuna cu Gautier Renault.  
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Florian Lafani
  Autor
  Gautier Renault - Autor
  Gautier Renault s-a nascut in 1981, in Franta. A studiat economia in Franta si in Statele Unite ale Americii si a lucrat mai multi ani in domeniul editorial, fiind specializat pe drepturile de autor. Este un admirator declarat al romanelor politiste americane. Poker in infern este primul sau roman.
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor