TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Casa de la malul mării

Esther Freud
Colecții/Serii: Romance
Casa de la malul marii (2003) este povestea unui satuc numit Steerborough, aflat pe malul marii si inconjurat de mlastini. Este povestea unei...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-1265-9
EAN-16: 978973461265
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Casa de la malul marii (2003) este povestea unui satuc numit Steerborough, aflat pe malul marii si inconjurat de mlastini. Este povestea unei generatii care retraieste destinul celei care a precedat-o, a unui peisaj modelat de cei care isi duc viata in mijlocul sau si pe care, la rindul lui, ii modeleaza si ii transforma. Acest decor de un lirism sumbru este fundalul perfect pentru o poveste de dragoste cu parfum de vremuri vechi: arhitectul Klaus Lehmann si-a iubit sotia cu o ardoare care a ramas neschimbata de-a lungul timpului, in ciuda lungilor perioade de despartire. Dupa moartea lui, o tinara femeie, Lily, vine la Steerborough pentru a face cercetari asupra vietii si operei lui Lehmann. Descoperind scrisorile adresate de acesta sotiei lui, Lily, singura in casa de la malul marii, devine constienta de faptul ca in viata ei exista un gol pe care cu greu va reusi sa-l umple.

Autor: Esther Freud
Traducător: Mihaela Doagă
Data apariției: 2009
Editura: Polirom
Titlu original: The Sea House
Pagini: 384
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură engleză, romance, pitoresc, scrisori, anxietate
  • Esther Freud - Autor
    Esther Freud, fiica pictorului Lucien Freud si stranepoata lui Sigmund Freud, s-a nascut in 1963 la Londra. A facut studii de actorie si a jucat in numeroase productii de teatru si televiziune. Impreuna cu actrita si romanciera Kitty Aldridge, a infiintat Norfolk Broads, o companie de teatru feminin, dar a renuntat la o cariera in domeniu dupa aparitia primului sau roman, Hideous Kinky (1991), nominalizat la premiul John Llewellyn Rhys si transformat intr-un film...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Publishers Weekly
"Universul pe care-l descrie Esther Freud este incredibil de vast si de bogat: de la dragostea pasionala din vremuri mai vechi la relatiile liberale din zilele noastre, de la arta si psihanaliza la dezradacinare si nevoia de a reveni acasa." 
The Observer
"Casa de la malul marii este un roman despre secrete bine ascunse si istorii ingropate. Cu delicatete, curaj si talent, Esther Freud descrie povara singuratatii, puterea iubirii si farmecul dureros al artei." 

Opinia cititorilor