TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Teama de zbor

Erica Jong, Monica Vlad
Înainte de Hannah din Girls, Anastasia Steele din Cincizeci de umbre ale lui Grey și Carrie Bradshaw din Sex and the City, a fost Isadora...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-707-924-4
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Alte volume:
Teama de moarte Teama de moarte Erica Jong

Teama de zbor

MAI MULTE DESPRE CARTE

Înainte de Hannah din Girls, Anastasia Steele din Cincizeci de umbre ale lui Grey și Carrie Bradshaw din Sex and the City, a fost Isadora Wing, protagonista directă și lipsită de inhibiții a romanului revoluționar semnat de Erica Jong.

Publicat pentru prima dată în 1973, Teama de zbor a făcut vâlvă în Statele Unite, alimentând fantezii, stârnind dezbateri despre femei și sexualitate și adăugând limbii engleze o expresie memorabilă: zipless fuck.

Autor: Erica Jong, Monica Vlad
Data apariției: iunie 2016
Editura: Trei
Titlu original: Fear of Flying
Pagini: 384
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură americană, sexualitate, erotism, fantezii erotice, zipless fuck.

Opinii Editoriale

Henry Miller
"Această carte va face istorie… datorită ei, femeile scriitoare își vor găsi propria voce și ne vor oferi saga uimitoare despre sex, viață, aventură și bucuria de a trăi."
Wall Street Journal
"Teama de zbor, primul și cel mai cunoscut roman al Ericăi Jong a răsturnat complet toate prejudecățile despre femei, căsnicie și sexualitate, înregistrând vânzări de peste 27 de milioane de exemplare și fiind tradus în peste 40 de limbi. E mult mai mult decât o carte scrisă de o femeie: e un Ulise modern, cu un Bloom feminine care ezită și se poticnește, dar care supraviețuiește."

Opinia cititorilor