TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Sfânta Alianţă

Eric Frattini
Colecții/Serii: Sens
O carte care îmbină adevărul istoric cu senzaţionalul, demonstrând încă o dată că personajul principal în istorie, care...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-733-375-9
Dimensiuni: 14x20,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Sfânta Alianţă

MAI MULTE DESPRE CARTE

O carte care îmbină adevărul istoric cu senzaţionalul, demonstrând încă o dată că personajul principal în istorie, care este omul, este în egală măsură supus păcatului şi iertării divine. Căderea în istorie, rezultat al păcatului originar, trimite Biserica într-un joc al necunoscutelor, aşezate într-o ecuaţie de grad infinit, predispusă unei rezolvări-demonstraţie de genul răspunsului pe care papa Pius VII l-a dat împăratului Napoleon, atunci când acesta ameninţa că va distruge Biserica: „De o mie opt sute de ani noi, preoţii, încercam asta şi n-am reuşit. Crezi că vei putea tu?!”

Autor: Eric Frattini
Traducător: Zully Mustafa
Data apariției: 2009
Editura: Tritonic
Titlu original: La Sainte Alliance
Pagini: 416
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
papa, Biserica Catolică, adevăr istoric, senzaţional
  • Eric Frattini - Autor
    Eric Frattini s-a născut la Lima în 1963 şi a fost mereu preocupat să dezlege misterele negre ale marilor puteri. Celebru eseist, jurnalist şi romancier spaniol, a trăit în mai multe locuri de pe planetă, ca Tahiti (Polinesia), Asunción (Paraguay), Beirut (Liban), Nicosia (Cipru) şi Ierusalim (Israel). A făcut diverse documentare pentru Televiziunea spaniolă, Tele 5, Antena 3 TV şi Canal Historia.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus