TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Camera cu vedere

E.M. Forster
Camera cu vedere a inspirat în 1985 o celebra ecranizare, în regia lui James Ivory, avându-i în distribuție, printre alții,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-6068-1
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Camera cu vedere a inspirat în 1985 o celebra ecranizare, în regia lui James Ivory, avându-i în distribuție, printre alții, pe Maggie Smith, Helena Bonham Carter și Denholm Elliott.

Într-o călătorie la Florența, tânară Lucy Honeychurch face cunoștință cu doi tineri: fermecătorul George Emerson, spontan și cu prea puțin respect pentru reguli, și rezervatul Cecil Vyse, mai obișnuit cu lectura decât cu arta conversațiilor delicate. După un șir de aventuri care-i apropie, Cecil își ia inima în dinți și o cere de soție pe Lucy; fata spune într-un târziu da, însă până la căsătorie îndoiala are vreme să-i cuprindă inimă. Dacă diferențele dintre ei sunt prea mari? Dacă pasiunea pentru cărți a lui Cecil îi va umbri iubirea pentru ea? Dacă dragostea nu le va fi de ajuns? Iar când George cel încântător intră din nou în scenă, imaginea vieții așezate pe care și-o construise tânăra Lucy se tulbură cu totul.
Unul dintre cele mai apreciate romane ale lui E.M. Forster, Camera cu vedere este considerat un titlu clasic al literaturii britanice, o poveste pe cât de agreabilă, pe atât de pătrunzătoare.

Autor: E.M. Forster
Traducător: Cristian Baciu
Data apariției: aprilie 2016
Editura: Polirom
Pagini: 280
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
călătorie, căsătorie, roman, pasiune, cărți, iubire, aventură
  • E.M. Forster E.M. Forster - Autor
    Edward Morgan Forster (1879 - 1970), cunoscut ca E.M. Forster, se naşte la Londra şi studiază la King’s College, Cambridge. Călătoreşte în Egipt, Germania şi India, apoi se stabileşte în Europa, împreună cu mama sa, până în...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Zadie Smith
 „Camera cu vedere e prima mea întâlnire cu posibilitățile ficțiunii: citind-o, am aflat cât de împlinit te simți prin ea, cât de mult te poate schimbă!” 
Malcolm Bradbury
 „Suprafața strălucitoare și senină a romanului datorează mult comediilor sociale ale lui Jane Austen și ale lui Henry James. Cum scria Virginia Woolf, «sociologia istorică va găsi în cartea lui Forster multe informații noi. Domnul Forster este un adevărat romancier».” 
The Times
„Romanele lui spun și, mai mult, sugerează așa cum nici un alt romancier n-o face. Îl poți citi pe Forster la infinit.”

Opinia cititorilor