TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Grey TR-ELJ-GREY00-15-N-001
Grey
Vezi
galerie

Grey

de E. L. James

Titlu apărut în colecția Eroscop la Trei

Id: #241358

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Acum poţi vedea lumea din Cincizeci de umbre ale lui Grey şi altfel: prin ochii lui Christian Grey!

E rândul lui Christian să vorbească: dezvăluindu-ne gândurile şi visele lui, E L James ne oferă o perspectivă nouă asupra poveştii de dragoste care a încântat milioane de cititori din întreaga lume.

Christian Grey controlează totul în jurul său; lumea lui este ordonată, disciplinată şi pustie – până în ziua în care Anastasia Steele îşi face apariţia în biroul său: un vârtej de forme atrăgătoare şi o coamă rebelă de păr negru. Christian încearcă s-o uite, dar devine subjugat de un torent de emoţii pe care nu le poate înţelege şi cărora nu le poate rezista. Spre deosebire de toate femeile pe care Christian le-a cunoscut vreodată, timida şi naiva Ana pare să vadă dincolo de omul de afaceri genial şi de stilul său de viaţă luxos până în adâncul inimii sale rănite şi reci.
Relaţia lui cu Ana va alunga oare coşmarurile din copilărie care-l bântuie în fiecare noapte? Sau dorinţele sale sexuale întunecate, nevoia excesivă de control şi dispreţul faţă de sine care-i umplu sufletul o vor alunga pe această fată şi vor distruge speranţa fragilă pe care ea i-o oferă?

extinde
 

Detalii produs

Autor: E. L. James

Traducător: Oana Duşmănescu

Data apariției: septembrie 2015

Titlu original: Grey

ISBN: 978-606-719-489-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 672

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: iubire

 

Opinii editoriale

„Confesiunea sinceră a lui Christian Grey îi conferă celebrei poveşti o notă masculină, pasională şi mult mai sexy. Ana, aşa cum o vede Christian, e seducătoare, inteligentă şi plină de erotism. Mai realist şi mai picant decât tot ce a scris E L James înainte, Grey a meritat aşteptarea. Le dă celor trei volume anterioare o savoare bine-meritată.”

Daily Express

„Acest nou roman, împreună cu trilogia şi adaptarea cinematografică, scot la iveală fanteziile femeilor, ceea ce nu poate fi decât un lucru bun.”

The Mail on Sunday
E. L. James
E. L. James
Autor

După ce a lucrat douăzeci şi cinci de ani în televiziune, E. L. James a hotărât...

vezi autor