TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Nu pleca…

Douglas Kennedy
Colecții/Serii: Fiction Connection
În noaptea celei de-a treisprezecea aniversări a sa, Jane Howard a făcut un jurământ în faţa părinţilor ei severi: nu se va...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-707-366-2
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Nu pleca…

MAI MULTE DESPRE CARTE

În noaptea celei de-a treisprezecea aniversări a sa, Jane Howard a făcut un jurământ în faţa părinţilor ei severi: nu se va mărita niciodată şi nu va avea copii. Însă viaţa, după cum va descoperi Jane, este profund întâmplătoare. Mulţi ani mai târziu, e profesoară în Boston şi îndrăgostită de un bărbat strălucitor şi excentric pe nume Theo. Apoi Jane rămâne însărcinată. Maternitatea se dovedeşte a fi o surpriză extrem de bine-venită, însă când o răsturnare devastatoare de situaţie îi dă peste cap existenţa, nu are de ales decât să fugă de tot ceea ce ştie şi să părăsească lumea. Tocmai când s-a hotărât să renunţe la viaţă, dispariţia unei tinere fete o scoate din inerţie şi o face să pornească într-o căutare obsesivă a unui soi de izbăvire personală. Convinsă că ştie mai multe despre caz decât poliţia, este obligată să ia o decizie: să stea ascunsă sau să scoată la iveală un adevăr cumplit?

Noul roman al lui Douglas Kennedy este un portret excepţional al modului nostru de a trăi, al diferitelor căi pe care le urmărim în cursul unei singure vieţi şi a naturii arbitrare a destinului. Asemenea celorlalte romane ale sale care s-au bucurat de o imensă apreciere, cartea de faţă este o lectură ce ne pune faţă-n faţă cu dilemele cu care ne confruntăm, încercând să ţinem piept la tot ceea ce soarta ne aruncă în cale. De acelaşi autor, la Editura Trei au apărut romanele Jocurile destinului şi O relaţie specială.

Data apariției: 2010
Editura: Trei
Titlu original: Leaving The World
Pagini: 616
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
părinţi severi, dragoste, lume, părăsire, viaţă, izbăvire
  • Douglas Kennedy - Autor
    Romanele lui Douglas Kennedy – The Big Picture, The Job, A Special Relationship, State of the Union şi Temptation – au fost traduse în peste 16 limbi, au înregistrat un succes uriaş de piaţă şi s-au bucurat deopotrivă de aprecierea masivă a criticii. Autorul s-a născut în Manhattan în 1955; a călătorit enorm, locuind mai mulţi ani în Australia, apoi în Irlanda. Trăieşte la Londra cu...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

The Times
Cărţile lui Kennedy dau dependenţă... O lectură savuroasă.
Daily Mirror
Kennedy e un adevărat geniu atunci când analizează minţile femeilor rafinate, care cad pradă zbuciumului interior. Iar maniera în care o face este totodată captivantă şi înduioşătoare.
Observer
Kennedy nu poate scrie altfel decât într-un stil fermecător.

Opinia cititorilor