TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

A treisprezecea poveste

Diane Setterfield
Colecții/Serii: Raftul Denisei
Bestseller tradus in peste treizeci de tari "Spune-mi adevarul!" sunt cuvintele care le leaga pe celebra scriitoare Vida Winter si pe tanara autoare...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-689-207-3
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

A treisprezecea poveste

MAI MULTE DESPRE CARTE

Bestseller tradus in peste treizeci de tari

"Spune-mi adevarul!" sunt cuvintele care le leaga pe celebra scriitoare Vida Winter si pe tanara autoare de biografii Margaret Lea, facandu-le sa-si vada destinele in oglinda. Vida Winter le-a dat jurnalistilor nu mai putin de nouasprezece variante contradictorii ale biografiei ei bantuite de vechi si periculoase secrete de familie. Margaret Lea si-a facut o profesie din a inlatura carnea fictiunii si a descoperi scheletul faptelor reale, intrucat ii plac povestile de moda veche, cu finaluri fara echivoc. Secretele adanci, iubirile netraite, fantoma geamanului pierdut reprezinta puntea de legatura intre cele doua personaje. Cand se uita in oglinda, fiecare zareste chipul indurerat al altcuiva. Impreuna, Vida si Margaret vor strabate hatisurile unei istorii personale ce oscileaza intre nebunie si dragoste obsesiva, intre minciuna si jumatati de adevar. Treptat, paginile albe ale enigmaticei povesti -- a treisprezecea -- pe care scriitoarea nu vrea sa o depene isi vor dezvalui taina.

Autor: Diane Setterfield
Traducător: Andreea Popescu
Data apariției: 2008
Titlu original: The Thirteenth Tale
Pagini: 424
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
bestseller, literatură engleză, proză contemporană, roman, biografie, arta scrisului, obsesie, dragoste, istorie personală, adevăr, mister
  • Diane Setterfield Diane Setterfield - Autor
    Diane Setterfield s-a nascut in Marea Britanie, la Reading, in 1955. A studiat limba si literatura franceza la Bristol University, apoi a ales cariera academica, tinand cursuri la mai multe universitati din Franta si Anglia. A publicat o serie de studii asupra...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

"Besteseller ca la carte: A treisprezecea poveste", Evenimentul zilei, 9 martie 2008 - Alexandra Rusu
"Intriga este conceputa pe mai multe planuri care se intretaie si se ilumineaza reciproc, iar din ea nu lipsesc, in doze recomandate, suspansul, misterul originii, jocurile identitare, pasiunile interzise."
Kirkus Reviews
"Prin A treisprezecea poveste, Setterfield face o declaratie de dragoste eroinelor romantice ale lui Wilkie Collins sau ale surorilor Bronte. Un minunat roman gotic, care insa apartine prin spirit secolului XXI." 
Library Journal
"A treisprezecea poveste ii va da cititorului placeri incendiare si fiori reci, cerand adrenalina ca sa-si dezvaluie secretele. Se potriveste la fel de bine unei dupa-amiezi ploioase pe canapea si unei zile insorite pe plaja." 
Barnes and Noble
"O carte hipnotica... Un roman noir, dar in acelasi timp plin de umor, de culori, de vitalitate. La sfarsitul lui, cititorul nu-si va dori decat o noua poveste scrisa de aceeasi mana." 

Opinia cititorilor