TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Playlist pentru Nick şi Norah

David Levithan, Rachel Cohn
Colecții/Serii: Fiction Connection, Young Fiction
Pe locuri, fiţi gata, start: Norah şi Nick sunt pregătiţi să-şi asume riscurile unui salt în necunoscut. O poveste lungă...
Vezi mai multe detalii
Titluri conţinute:
Ce zici de o noapte cu Nick şi Norah la New York?
ISBN: 978-606-719-134-9
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Playlist pentru Nick şi Norah

MAI MULTE DESPRE CARTE

Pe locuri, fiţi gata, start: Norah şi Nick sunt pregătiţi să-şi asume riscurile unui salt în necunoscut. 

O poveste lungă cât o noapte newyorkeză despre un băiat şi o fată care ajung, prin forţa destinului şi a muzicii, parteneri într-o sumedenie de aventuri amuzante. Cei doi se descoperă unul pe altul după ce Nick o roagă pe Norah, la finalul unui concert dintr-un club, să fie prietena lui... pentru doar cinci minute.

O întâlnire între două lumi aparent diferite, cu excepţia pasiunii pentru muzică: Norah e fiica rebelă a unui mare producător muzical, Nick e basist şi compozitor într-o trupă underground de queercore. Întâmplarea face ca amândoi să aibă inima frântă după eşecuri în dragoste.

Un volum proaspăt, inteligent, amuzant şi, în ciuda limbajului licenţios pe alocuri, deloc lipsit de duioşie. O carte pentru tinerii şi neliniştiţii de toate vârstele.


Playlist pentru Nick şi Norah a stat la baza comediei romantice omonime, avându-i pe Michael Cera şi Kat Dennings în rolurile principale (2008).

Autor: David Levithan, Rachel Cohn
Traducător: Bogdan Perdivară
Data apariției: octombrie 2014
Editura: Trei
Titlu original: Nick & Norah’s Infinite Playlist
Pagini: 192
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură, ficțiune, adolescenți, muzică, dragoste
 • Rachel Cohn
  Autor
  David Levithan David Levithan - Autor
  7 septembrie 1972, Short Hills, New Jersey, SUA David Levithan este un autor prolific şi editor de literatură pentru adolescenţi. Prima sa carte, Boy Meets Boy, a apărut în 2003 şi a fost urmată de numeroase romane şi volume de povestiri. A scris,...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • David Levithan
  Autor
  Bogdan Perdivară
  Traducător
  Rachel Cohn - Autor
  Rachel Cohn s-a născut în 1968 la Washinghton, a absolvit Barnard College şi este autoare de romane pentru tineri. Trăieşte la New York. A scris Gingerbread (2002), The Steps (2003), Pop Princess (2004), Shrimp(2005), Two Steps Forward (2006), Cupcake(2007), You Know Where to Find Me (2008),Very LeFreak (2010), Beta (2012).
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Rachel Cohn
  Autor
  Bogdan Perdivară Bogdan Perdivară - Traducător
  S-a născut în Botoşani. A terminat un liceu pedagogic şi Facultatea de Filosofie la Iaşi. Este poet şi lucrează ca jurnalist la un cotidian central. Cu primul său volum a câştigat marele premiu "Ion Vinea" şi premiul pentru debut "M. Eminescu"...
  AFLĂ MAI MULTE

Opinia cititorilor