TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cavalerii regatului

David Camus
Colecții/Serii: Bestseller Paralela 45
Saladin le provoaca cruciatilor cea mai mare infrangere de la inceputul cruciadelor si intra astfel in posesia Adevaratei Cruci - cea pe care Hristos...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-697-946-0
Dimensiuni: 13x21 cm
Tip copertă: Paperback

Cavalerii regatului

MAI MULTE DESPRE CARTE

Saladin le provoaca cruciatilor cea mai mare infrangere de la inceputul cruciadelor si intra astfel in posesia Adevaratei Cruci - cea pe care Hristos fusese crucificat si pe care cruciatii o purtau in toate bataliile lor-.
Singurul calugar cruciat ramas in viata dintre prizonieri, Morgennes, torturat de sarazini si apoi condamnat de catre ai sai, porneste in cautarea Adevaratei Cruci. Dar timpul e scurt: Saladin se apropie de Ierusalimul ramas fara aparare si numai Adevarata Cruce i-ar putea face pe franci sa-si regaseasca speranta si sa salveze Orasul Sfsnt.
Pentru a regasi cel mai nobil stindard al crestinatatii, Morgennes trebuie sa infrunte assassini, sarazini si chiar templieri
Strabatuta de un ritm sustinut, punerea in scena pare aproape cinematografica: batalii pasionante, suplicii, cavalcade, conciliabule. Cu aceasta epopee plina de culoare si de tensiune, David Camus - nepotul marelui Albert Camus - semneaza un prim roman cat se poate de antrenant.

Autor: David Camus
Traducător: Michaela Buşoiu
Data apariției: 2006
Editura: Paralela 45
Titlu original: Les chevaliers du royaume
Pagini: 480
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
cruciadă, roman istoric, religie, călugăr, Ierusalim, epopee, bătălii

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus