TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Angelologia

Danielle Trussoni
În Angelologia (2006), Danielle Trussoni debutează în domeniul ficţiunii cu o poveste fascinantă, despre o străveche confruntare...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-675-824-9
Dimensiuni: 12x19 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Angelologia

MAI MULTE DESPRE CARTE

În Angelologia (2006), Danielle Trussoni debutează în domeniul ficţiunii cu o poveste fascinantă, despre o străveche confruntare – reaprinsă în vremurile noastre – între îngeri şi oameni, împletind savant cultura biblică şi pe cea mitică, care va face deliciul fanilor de thrillere istorice.

 

Evangeline era o copilă atunci când tatăl ei a încredinţat-o măicuţelor de la mănăstirea St Rose. La douăzeci şi trei de ani, descoperirea unei scrisori din 1943 îi revelează tinerei o istorie secretă de acum o mie de ani, un străvechi conflict între Societatea Angelologilor şi nephilimi, descendenţii rezultaţi din împreunarea îngerilor cu oamenii. Generaţii întregi de angelologi şi-au pus viaţa în slujba anihilării nephilimilor, iar misiunea lor, căreia Evangeline i-a fost de mult menită, o poartă din bucolica ei mănăstire în centrul opulenţei newyorkeze. Angelologia, un roman care musteşte de istorie şi de personaje captivante, împleteşte tradiţia biblică, mitul orfic şi viziunea miltoniană a paradisului pierdut într-o poveste fascinantă, despre oameni obişnuiţi prinşi într-o luptă care va decide soarta omenirii. 

Autor: Danielle Trussoni
Data apariției: august 2013
Editura: Litera
Titlu original: Angelology
Pagini: 736
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
îngeri, nephilim, conspiraţie, aventură

Opinii Editoriale

Despre carte - Roxana Turcitu
O îmbinare interesantă a unor elemente foarte diferite, povești încâlcite care se nasc din alte povești la fel de complicate și o viziune foarte completă și bine documentată a Europei secolelor trecute.
Despre carte - Elisabeta Lăsconi
Romanul se adresează publicul adolescentin fascinat de vampiri ca şi lectorilor de thriller esoteric, dornici de o poveste bună (altă societate ocultă? alt secret zguduind temeliile credinţei ori istoriei?).
The New York Times
„Roman deopotrivă senzual şi intelectual, Angelologia este un thriller teribil de inteligent, mai degrabă în stilul lui Umberto Eco decât al lui Dan Brown, însă fără sentimentalismul confuz al elogiilor New Age sau al tratatelor catolice. (...) Pusă în scenă cu vivacitate, Angelologia este plină de imagini aproape cinematografice, are o eroină energică şi adaptabilă şi un personaj negativ de o cruzime elegantă.”

Opinia cititorilor