TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Simbolul pierdut

Dan Brown
Colecții/Serii: Rao Class
Simbolul pierdut, roman anunțat prima oară cu titlul Cheia lui Solomon, prezintă o cursă contracronometru printr-un labirint de coduri, secrete...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-54-0139-9
Dimensiuni: 16x24 cm
Tip copertă: Hardcover
Alte volume:
The Lost Symbol The Lost Symbol Dan Brown

Simbolul pierdut

MAI MULTE DESPRE CARTE

Simbolul pierdut, roman anunțat prima oară cu titlul Cheia lui Solomon, prezintă o cursă contracronometru printr-un labirint de coduri, secrete și adevăruri nevăzute, într-o confruntare cu un dușman periculos, în culisele tainice ale masoneriei. Acțiunea cărții, desfășurată în încăperile, tunelurile și templele secrete din Washington, D.C., este construită într-un ritm alert, cei cinci ani de cercetare ai scriitorului fiind condensați în 12 ore.

În deschiderea romanului, profesorul Robert Langdon este chemat pe neașteptate într-o seară să țină o prelegere în clădirea Capitoliului din Washington. Însă la câteva minute de la sosirea lui, seara capătă o turnură bizară, când descoperă mâna secționată a mentorului său, Peter Solomon marcată cu simboluri masonice, lăsată de Mal’akh, răpitorul, ca indiciu lui Langdon. Acesta recunoaște în macabra descoperire o invitație antică, menită să-l poarte pe cel care o primește în lumea demult pierdută a înțelepciunii ezoterice, o lume care oferă în egală măsură înțelepciune și putere nelimitată.

Autor: Dan Brown
Traducător: Adriana Bădescu
Data apariției: decembrie 2009
Editura: RAO
Titlu original: The Lost Symbol
Pagini: 480
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
roman polițist, Francmasonerie, Washington D.C, ezoterism, asasinat, secrete, simboluri, putere
  • Dan Brown Dan Brown - Autor
    Dan Brown s-a născut pe 22 iunie 1964 şi a crescut în Exeter, New Hampshire, SUA, fiind cel mai mare dintre cei trei copii ai lui Constance şi Richard G. Brown. După ce a absolvit liceul Phillips Exeter Academy în 1982, Brown a frec­ventat cursurile...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

The Los Angeles Times
"Așteptarea a luat sfârșit. Simbolul pierdut a apărut - și nu trebuie să fii francmason ca să-ți placă la nebunie. Incitant și spectaculos, ca o cursă în montages russes."
Janet Maslin - New York Times
"După fenomenalul succes înregistrat cu romanul Codul lui da Vinci, Dan Brown cu siguranță nu își dezamăgește fanii. Simbolul pierdut abundă de coduri, secrete, răsturnări de situație și incursiuni în ocultism și în filozofii străvechi."
Entertainment Weekly
"Robert Langdon rămâne un erou fascinant - un savant cu sânge rece în situații limită și cu reacții pe măsură… Enigmele apar la tot pasul, iar locuri bine-cunoscute ne apar acum într-o altă lumină. O carte pe care o recomandăm cu căldură".
Newsweek
"O lectură captivantă, care ne dă peste cap ideile despre lumea pe care credeam că o cunoaștem."

Opinia cititorilor