TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Jurnalul unei femei adultere

Curt Leviant
Doi prieteni se întâlnesc cu ocazia reuniunii organizate de şcoala evreiască pe care au absolvit-o cu ani în urmă. Atât...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-707-274-0
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Jurnalul unei femei adultere

MAI MULTE DESPRE CARTE

Doi prieteni se întâlnesc cu ocazia reuniunii organizate de şcoala evreiască pe care au absolvit-o cu ani în urmă. Atât Guido, fotograf, cât şi Charlie, psiholog de meserie, au în jur de 40 de ani şi sunt atraşi de o aceeaşi femeie, căsătorită, care se numeşte Aviva şi este profesoară de violoncel. Charlie începe o terapie cu Aviva, fără să ştie că aceasta este iubita lui Guido. Nici Aviva, pe de altă parte, nu cunoaşte legătura dintre cei doi bărbaţi.
O amplă poveste despre iubire şi plăcere relatată din triplul punct de vedere al acestor personaje. Evident, pe parcursul ei apar complicaţii, iar cei trei protagonişti se confruntă rând pe rând cu gelozia, dorinţa de libertate şi dificultatea de a păstra un secret. De unde şi tenta de seriozitate, seducţie, dar şi umor negru a romanului.
Este o carte inedită, textul fiind însoţit de un glosar explicativ care oferă detalii picante despre poveste, surprize şi glume. Întâmpinate cu entuziasm de critici ca fiind «minunate şi încântătoare», «desăvârşite şi hipnotice», cărţile lui Leviant îl certifică pe acesta drept unul dintre romancierii cei mai talentaţi de astăzi.
Jurnalul unei femei adultere a fost nominalizat de redacţia Lire în lista celor mai bune romane din 2008.

Autor: Curt Leviant
Traducător: Daniela Ştefănescu
Data apariției: 2010
Editura: Trei
Titlu original: Diary of an Adulterous Woman
Pagini: 712
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
erotism, sexualitate, relaţii de cuplu, beletristică
  • Curt Leviant - Autor
    Curt Leviant este profesor specialist în studii ebraice la Rutgers University, New Jersey şi este traducător de idiş. A primit numeroase premii şi distincţii literare pentru romanele sale: The Yemenite Girl;Passion in the Desert; The Man Who Thought He Was Messiah; Partita in Venice; Diary of an Adulterous Woman.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Saul Bellow
«... O carte scrisă cu delicateţe, emoţie şi măiestrie.» 
Elie Wiesel
«Un stil original, o imaginaţie debordantă, dinamism şi idei provocatoare: cel mai recent roman al lui Curt Leviant, asemenea celorlalte cărţi ale lui, e o adevărată încântare pentru cititorul receptiv la emoţie.» 
New York Times Book Review
«Un roman magic, încântător... Te intrigă, e plin de senzualitate... O scriitură desăvârşită.» 
Lire
«Jurnalul unei femei adultere constituie o reuşită literară, în mod evident mult mai mult decât o lectură adresată celor care suferă de infidelitate conjugală.» 
L’Express
«Cartea este opera unui moralist, care însă evită să ne sufoce cu precepte morale. Ea jonglează cu remarci spirituale şi pline de umor, dezvă- luind ceasornicăria intimă a dorinţei.» 
Publishers Weekly
«O poveste care te hipnotizează, plină de poezie şi strălucit ţesută.» 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus