TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Pe urmele lui Alice

Clare Naylor
Colecții/Serii: Cocktail
Dupa ce si-a pierdut jobul, iubitul si apartamentul din Londra -- toate intr-o saptamana --, Alice isi ia lumea-n cap si sare-n primul avion spre...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-689-255-4
Dimensiuni: 11x18 cm
Tip copertă: Paperback

Pe urmele lui Alice

MAI MULTE DESPRE CARTE

Dupa ce si-a pierdut jobul, iubitul si apartamentul din Londra -- toate intr-o saptamana --, Alice isi ia lumea-n cap si sare-n primul avion spre insoritul Los Angeles, ademenita de o slujba glam ca PR al starurilor, o garderoba de designer si un bronz ca din reviste. Insa Orasul Ingerilor e plin de ispite si, pe langa rochiile Donna Karan si pantofii branduiti, Alice se pricopseste cu cel mai sic accesoriu: un tip necunoscut care-i lasa scrisori pe prag.
Fotomodelele cu siluete de vis si actritele care bat cluburile in cautare de barbati superbi sunt innebunite de gelozie: sa fie un obsedat periculos sau romantismul n-a murit, iar Alice are un admirator secret?

Autor: Clare Naylor
Traducător: Anca Maria Stăncioiu
Data apariției: 2008
Titlu original: Catching Alice
Pagini: 340
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
chick-lit, beletristică, iubire, Londra, Los Angeles, PR, glamour, life-style, modă, iubire, admirator necunoscut
  • Clare Naylor - Autor
    Clare Naylor debuteaza in literatura cu romanul Love: A User's Guide (1997), care face senzatie si ii aduce un contract pentru alte doua carti in valoare de 120 000 de dolari. Printre cele mai cunoscute romane ale sale se numara The Second Assistant (2004) si The First Assistant (2006), ambele in colaborare cu Mimi Hare, in curand in colectia "Cocktail". Clare Naylor este scenarista comediei romantice Accidental Husband (2008) cu Uma Thurman si Colin Firth.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Publishing News
"Delicios, sexy, amuzant."
Publishers Weekly
 "Chiar daca Alice se ascunde in sclipitorul Los Angeles, Tara Minunilor de pe Coasta de Vest, dragostea va sti sa o gaseasca."
Booklist
 "Un roman fermecator pentru toate fetele care mai cred in povesti." 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus