TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Clubul patrioților

Christopher Reich
Colecții/Serii: Thriller & Mystery
Premiul International Thriller Writers in 2006 Thomas Bolden a crescut in orfelinate. Copilaria lui, demna de romanele lui Dickens, a fost...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-689-240-0
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Clubul patrioților

MAI MULTE DESPRE CARTE

Premiul International Thriller Writers in 2006

Thomas Bolden a crescut in orfelinate. Copilaria lui, demna de romanele lui Dickens, a fost marcata de saracie si violenta. Dar Bolden este un luptator: reuseste sa uite trecutul, termina o facultate, face cariera pe Wall Street. Acum nu-i lipsesc nici banii, nici dragostea. Fericirea, crede el, nu-i o vorba in vant. Apoi, in numai douasprezece ore, viata lui frumoasa se prabuseste ca un castel de nisip. Este rapit si interogat. I se cer informatii pe care nu le are. Scapa ca prin minune. E acuzat de crima. Fotografia lui apare in presa. Disperat sa scape din acest cosmar, Bolden trebuie sa-si aminteasca lectiile de supravietuire pe care i le-a dat viata. Dar, in timp ce fuge prin New York -- cu numai unsprezece dolari in buzunar si urmarit de personaje misterioase care par sa dispuna de resurse nelimitate -- incepe sa faca descoperiri socante. Despre un secret ascuns in trecutul Americii, in zorii democratiei, cand iluziile despre dreptate si libertate erau inca vii. Despre istoria deviata de la cursul ei firesc in momentele cruciale. Bolden se afla in epicentrul schimbarii. De ce?

Autor: Christopher Reich
Traducător: Ioana Bărbulescu
Data apariției: 2008
Titlu original: The Patriot’s Club
Pagini: 460
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
literatură americană, proză contemporană, acțiune, supraviețuire, suspans, urmărire, secrete
  • Christopher Reich Christopher Reich - Autor
    Chrstopher Reich s-a nascut la Tokio, in 1961. A studiat finantele la Georgetown University si la University of Texas, apoi a lucrat in domeniul bancar, in SUA, dar si in Elvetia, la Geneva si Zurich. In 1995 a renuntat la un salariu extrem de atragator (si la...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

New York Times
"Dintre cei -- deloc putini -- care aspira la titlul de 'John Grisham de pe Wall Street', Christopher Reich merita pe buna dreptate coroana."
Booklist
"Un thriller de mana intai, cu o miza uriasa. E imposibil sa nu-i tii pumnii personajului principal, de la prima pana la ultima pagina." 

Opinia cititorilor