TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Morți până la apus (ediție de buzunar)

Charlaine Harris
Colecții/Serii: Fantasy Leda, Vampirii Sudului
Morţi până la apus este prima carte din seria Vampirii Sudului, care a cunoscut deja succesul pe numeroase meridiane ale globului. Ea ne...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-102-387-8
Dimensiuni: 10,5x17,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Morți până la apus (ediție de buzunar)

MAI MULTE DESPRE CARTE

Morţi până la apus este prima carte din seria Vampirii Sudului, care a cunoscut deja succesul pe numeroase meridiane ale globului. Ea ne ofera un amalgam îndrăzneţ de genuri (poliţist, science-fiction, dragoste), o îmbinare de talent şi imaginaţie, umor şi suspans, mister şi erotism. Tânăra telepată Sookie Stackhouse, eroina romanului şi a întregii serii, locuieşte în Bon Temps, un orăşel aparent paşnic din Louisiana. şi tot aici, vampirul Bill face eforturi pentru a se integra în societatea oamenilor şi a fi acceptat de localnici. Din momentul în care Bill se îndrăgosteşte de Sookie, acţiunea începe să se deruleze alert şi nimic nu poate sta în calea celor doi.

 

Charlaine Harris ne surprinde printr-o abordare cu totul originală a lumii fascinante a creaturilor nopţii, precum şi a relaţiei acestora cu oamenii, care reuşesc, mai mult sau mai puţin, să îi accepte să trăiască alături. Succesul cărţii se datorează atât stilului cuceritor al autoarei, cât şi valorii autentice pe care aceasta ştie să o imprime scrisului său.

Data apariției: 2007
Editura: Leda
Titlu original: The Southern Vampire Mysteries: Dead Until Dark
Pagini: 468
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură contemporană, fantasy, vampiri, vârcolaci, creaturi supranaturale, ecranizare, Trueblood

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus