TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cadoul

Cecelia Ahern
Cecelia Ahern a debutat la vârsta de 21 de ani cu romanul P.S. Te iubesc, care a înregistrat o uimitoare popularitate şi un...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-724-260-0
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cecelia Ahern a debutat la vârsta de 21 de ani cu romanul P.S. Te iubesc, care a înregistrat o uimitoare popularitate şi un imens succes de vânzări, fiind tradus în peste 40 de ţări şi ecranizat de studiourile Warner Bros, cu Hilary Swank şi Gerald Butler în rolurile principale.

Lou Suffern este un om de afaceri prosper, surmenat, aflat într-o permanentă bătălie cu secundele. Într-o dimineaţă geroasă, Lou îi oferă o cafea lui Gabe, un om fără adăpost – într-un acces de generozitate care nu îl caracterizează. Mai mult, îl angajează la serviciul de curierat intern.

Cum viaţa personală şi profesională a lui Lou se află la răscruce, iar Crăciunul se apropie, Gabe îi oferă un cadou magic, menit să-i reamintească ce preţios este timpul. Însă oare poate acest om providenţial să-l ajute pe Lou să repare tot ce a stricat, înainte de a fi prea târziu?

În acest roman, Cecelia Ahern construieşte o parabolă a vieţii moderne trepidante, cu un mesaj emoţionant, plin de înţelepciune şi speranţă. 

În limba română, la Editura Allfa, au fost publicate romanele: P.S. Te iubesc, Suflete pereche, Prietenul nevăzut, Mulţumesc pentru amintiri, Disparuţi fără urma, Cadoul şi Cartea viitorului.

Data apariției: ianuarie 2010
Editura: Allfa
Pagini: 320
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură universală
  • Cecelia Ahern Cecelia Ahern - Autor
    Cecelia Ahern s-a născut în 30 septembrie1981, la Dublin, în Irlanda. Este fiica fostului prim-ministru al Irlandei, Bertie Ahern, iar înainte de a deveni scriitoare a obținut licența în jurnalism și comunicare media la Colegiul...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor