TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cadoul AL-CEA-CADOUL-10-P-001
Vezi
galerie

Cadoul

de Cecelia Ahern

Id: #211357

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cecelia Ahern a debutat la vârsta de 21 de ani cu romanul P.S. Te iubesc, care a înregistrat o uimitoare popularitate şi un imens succes de vânzări, fiind tradus în peste 40 de ţări şi ecranizat de studiourile Warner Bros, cu Hilary Swank şi Gerald Butler în rolurile principale.

Lou Suffern este un om de afaceri prosper, surmenat, aflat într-o permanentă bătălie cu secundele. Într-o dimineaţă geroasă, Lou îi oferă o cafea lui Gabe, un om fără adăpost – într-un acces de generozitate care nu îl caracterizează. Mai mult, îl angajează la serviciul de curierat intern.

Cum viaţa personală şi profesională a lui Lou se află la răscruce, iar Crăciunul se apropie, Gabe îi oferă un cadou magic, menit să-i reamintească ce preţios este timpul. Însă oare poate acest om providenţial să-l ajute pe Lou să repare tot ce a stricat, înainte de a fi prea târziu?

În acest roman, Cecelia Ahern construieşte o parabolă a vieţii moderne trepidante, cu un mesaj emoţionant, plin de înţelepciune şi speranţă. 

În limba română, la Editura Allfa, au fost publicate romanele: P.S. Te iubesc, Suflete pereche, Prietenul nevăzut, Mulţumesc pentru amintiri, Disparuţi fără urma, Cadoul şi Cartea viitorului.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Cecelia Ahern

Data apariției: ianuarie 2010

ISBN: 978-973-724-260-0

Copertă: Paperback

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Allfa

Cecelia Ahern
Cecelia Ahern
Autor

Cecelia Ahern s-a născut în 1981 la Dublin și este fiica lui Bertie Ahern, fost...

vezi autor