TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Născută la miezul nopţii

C.C. Hunter
Colecții/Serii: Fantasy Leda, Shadow Falls
Într-o seară, Kylie Galen ia parte la o petrecere unde lucrurile nu decurg deloc cum ar trebui, iar asta îi va schimba viaţa...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-102-435-6
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Hardcover
Alte volume:

MAI MULTE DESPRE CARTE

Într-o seară, Kylie Galen ia parte la o petrecere unde lucrurile nu decurg deloc cum ar trebui, iar asta îi va schimba viaţa pentru totdeauna. Mama ei o trimite la Shadow Falls – o tabără pentru adolescenţi cu probleme. Însă la doar câteva ore după sosire, devine evident că toţi colegii ei au mai mult decât nişte simple „probleme”. Aici, în Shadow Falls, vampirii, vârcolacii, metamorfii, vrăjitoarele şi zânele se antrenează umăr la umăr – învaţă să-şi stăpânească puterile, să-şi controleze magia şi să trăiască în lumea normală.


Kylie nu a simţit niciodată că aparţine acelei lumi, dar, cu siguranţă, locul ei nu este nici aici, alături de o grămadă de ciudaţi paranormali. Sau este oare? Aceştia insistă că face parte dintre ei şi că a fost adusă în tabără dintr-un motiv anume. Deşi pentru Kylie aproape nimic nu e limpede, un lucru devine dureros de clar – locul ei e în Shadow Falls.

Autor: C.C. Hunter
Traducător: Alexandra Muşat
Data apariției: februarie 2012
Editura: Leda
Titlu original: Shadow Falls I: Born at Midnight
Pagini: 448
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
roman, fantasy, tabără, aventuri, vârcolaci, vampiri, metamorfi, magie, vrăjitoare, zâne
  • C.C. Hunter C.C. Hunter - Autor
    C. C. Hunter a crescut în Alabama, unde îi plăcea să prindă gândăcei fosforescenţi, să alerge în picioarele goale şi să salveze adeseori potenţiali prinţi deghizaţi în broscoi din mâinile fraţilor ei. În prezent,...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Verb Vixen
„Născută la miezul nopţii dă dependenţă. Încercările lui Kylie de a se cunoaşte mai bine şi de a lega prietenii sunt atât de sincere, încât te îndrăgosteşti de ea şi de tabăra Shadow Falls. Iar cei doi băieţi sexy care se luptă pentru afecţiunea ei fac ca atmosfera să se înfierbânte. Născută la miezul nopţii mi-a plăcut la nebunie şi abia aştept continuarea!”

Opinia cititorilor