TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Prinţul din negură

Carlos Ruiz Zafon
Colecții/Serii: Biblioteca Polirom
Sintem in anul 1943, iar Europa este bintuita de fantoma razboiului. Familia Carver se hotaraste sa se instaleze intr-un orasel de pe coasta...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-2125-5
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Alte volume:
Prințul din negură Prințul din negură Carlos Ruiz Zafon

MAI MULTE DESPRE CARTE

Sintem in anul 1943, iar Europa este bintuita de fantoma razboiului. Familia Carver se hotaraste sa se instaleze intr-un orasel de pe coasta Atlanticului. O pisica neagra si un orologiu ce masoara timpul in mod bizar sint doar primele semne ale unei enigme ce se va adinci cu fiecare pas. Noua locuinta ascunde o taina inimagi­nabila. Lucruri stranii incep sa se petreaca, iar in aer pare ca pluteste inca spiritul lui Jacob, fiul fostilor proprietari, despre care se crede ca a murit inecat. Cu ajutorul prietenului lor Roland, Max si Alicia Carver incearca sa desluseasca impreju­rarile acestei morti misterioase. Statui fermecate, vise ciudate, aparitii infricosatoare, o colectie de filme neobisnuite si un vapor misterios ii vor conduce pe tineri catre un personaj cu puteri supranaturale: Printul din negura, o creatura diabolica, intoarsa din trecut pentru a lichida o datorie mai veche.

Autor: Carlos Ruiz Zafon
Traducător: Alina Ţiţei
Data apariției: 2011
Editura: Polirom
Titlu original: El Príncipe de la Niebla
Pagini: 200
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură spaniolă, literatură contemporană, aventuri, mister, suspans, roman noir, fantomă, răzbunare, vise, supranatural, creatură
  • Carlos Ruiz Zafon Carlos Ruiz Zafon - Autor
    Carlos Ruiz Zafon s-a nascut la Barcelona, in 1964. A lucrat in publicitate si a colaborat la reviste prestigioase, precum La Vanguardia sau El Pais. Pentru citiva ani, a locuit la Los Angeles, scriind scenarii de film. Si-a inceput cariera literara in 1993, cu o carte...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Carlos Ruiz Zafon în interviu cu Virginia Costeschi, 9 august 2012, BookMag.ro - Carlos Ruiz Zafon
"Personajele si intrigile au venit din interesul meu profund pentru povestile infricosatoare cu mistere, si din ambitia de a ma apropia ca scriitura de scoala gotico-victoriana, combinata cu o tehnica vizuala moderna, dinamica. Desigur, povestile vin din tine, din inima, asa ca in timp ce scrii despre fantome si spirite malefice, de fapt incerci sa te lamuresti ce e cu viata ta, cum sa-ti folosesti experientele…"
1 noiembrie 2012, bookiseala.ro - Marius Ghilezan
"Carlos Ruiz Zafon este Charles Dickens-ul nostru contemporan. Prin povestea Printul din negura a reusit sa readuca in lumea de azi valorile perene ale dragostei si prieteniei. Printr-un puzzle de magie si loialitate, construieste un roman cu intriga, scris precum un scenariu de film. Cititorul este tinut cu sufletul la gura din primele pagini (...)."
The Guardian
"Efectele pe care le obtine Zafon inlantuind trecutul si prezentul, realul si fantasticul au ceva din atmosfera misterioasa a salii de cinematograf.”   
Publishers Weekly
"Printul din negura este o extraordinara poveste soft-horror, care arata cum hotaririle parintilor pot influenta imaginatia copiilor.”

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus