TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Jocul îngerului (Vol. 2) PO-CRZ-JOCNE2-13-N-001
Jocul îngerului (Vol. 2)
Vezi
galerie

Jocul îngerului (Vol. 2)

de Carlos Ruiz Zafón

Titlu apărut în colecția Biblioteca Polirom la Polirom

Id: #205897

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediția 2023
 

Descriere produs

Acțiunea romanului Jocul îngerului se desfășoară în Barcelona anilor 1920. Un tânăr scriitor obsedat de o iubire imposibilă primește, din partea unui editor misterios, oferta de a scrie o carte cum n-a mai existat, în schimbul căreia i se promite nu doar o avere, ci chiar mai mult decât atât. În stilul său strălucitor, cu o precizie narativă impecabilă, autorul romanului Umbra vântului ne transportă din nou în Barcelona începutului de secol XX și în Cimitirul Cărților Uitate, oferindu-ne un roman cu o intrigă captivantă, o poveste de dragoste despre nebănuitele căi ale vieții și o rătăcire printr-un labirint de taine unde vraja cărților, pasiunea și prietenia își dau mâna într-o povestire magistrală.

 

Jocul îngerului revine la minunatele decoruri din celebrul roman Umbra vântului, pe străduțele întortocheate ale Barcelonei, în universul gotic al Cimitirului Cărților Uitate, o poveste magnifică despre magia cărților și colțurile cele mai întunecate ale sufletului omenesc.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Carlos Ruiz Zafón

Traducător: Dragoş Cojocaru

Data apariției: iulie 2023

Titlu original: El Juego del Ángel

ISBN: 978-973-46-9545-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 472

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

Teme: iubire, magie

 

Din blogul Cartepedia

Ioana Middlebrook Ioana Middlebrook

,,O să încep cu titlul, care însumează în doar două cuvinte tema întregului volum. Jocul îngerului însă însumează mai multe fire narative, care sunt țesute cu grijă folosindu-se la bază vraja thrillerul......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Jocul îngerului este un roman sclipitor: în acelaşi timp thriller detectivistic, poveste de groază supranaturală şi poveste de dragoste sfâşietoare. El explorează viaţa, moartea, credinţele religioase şi, mai mult decât orice, singurătatea, dulcele şi amarul, tortura de a fi scriitor şi rostul esenţial al cărţilor, al literaturii, în înţelegerea condiţiei noastre de oameni.”

Daily Mail

„Zafón este un veritabil Dickens al Barcelonei… Fiecare rând e plin de savoare, funcţionează cu forţa explozivă a prafului de puşcă, e bântuit de fantome şi blesteme.” 

Corriere della Sera
Carlos Ruiz Zafón
Carlos Ruiz Zafón
Autor

Carlos Ruiz Zafón s-a născut la Barcelona în 1964 și a murit în 2020 la Los Ange...

vezi autor