TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Sirena

Camilla Läckberg
Colecții/Serii: Fiction Connection
Unul câte unul, vor plăti pentru trecut... Visul lui Christian Thydell s a împlinit: romanul său de debut, Sirena, are un succes...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-707-755-4
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Sirena

MAI MULTE DESPRE CARTE

Unul câte unul, vor plăti pentru trecut...

Visul lui Christian Thydell s a împlinit: romanul său de debut, Sirena, are un succes răsunător. Însă el pare să treacă prin cea mai neagră depresie. Erica Falck, cea care a descoperit talentul lui Christian, află că acesta este ţinta unor scrisori de ameninţare şi începe să caute informaţii despre trecutul misterios al scriitorului. Pe de altă parte, unul dintre prietenii lui Christian este dat dispărut de mai multă vreme, iar poliţia nu găseşte nicio pistă valabilă. Detectivul Patrik Hedström nu poate justifica tăcerea celor implicaţi în toată această poveste: se tem sau sunt vinovaţi? Și care este secretul pentru care mai degrabă sunt dispuşi să moară decât să l dezvăluie?

 "Cineva îl trase la suprafaţă, iar băiatul izbuti să scoată capul deasupra apei. Prima respiraţie fu violentă şi dureroasă, apoi sorbi cu lăcomie aerul. Mama sa îl prinse cu putere de braţ, dar creatura aceea nu mai conta. Fiindcă apa nu mai încerca să îl prindă. Ridică privirea spre ea, recunoscător pentru că îl salvase, pentru că nu îl lăsase să piară. Însă în ochii mamei sale nu văzu decât dispreţ."

Autor: Camilla Läckberg
Traducător: Simona Țenţea
Data apariției: 2013
Editura: Trei
Titlu original: Sjöjungfrun
Pagini: 544
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură nordică, roman poliţist, anchetă, urmărire, dispariţie, scriitor, detectiv, vinovăţie
  • Camilla Läckberg Camilla Läckberg - Autor
    Camilla Läckberg s a născut în 1974. Înainte de a deveni cea mai populară scriitoare suedeză de romane poliţiste, a lucrat mai mulţi ani ca director de marketing. Înscrierea la un curs de creative writing i-a schimbat destinul. Sirena...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Independent
"Prin cuplul Erica Falck Patrik Hedström, Camilla Läckberg a creat două personaje memorabile, cu o înţelegere a naturii umane ce topeşte gheţurile nordice."
The Guardian
"Camilla Läckberg te ia mereu prin surprindere: de la scene din viaţa de zi cu zi trece direct la momentele de tensiune maximă. Aviz amatorilor de senzaţii tari!"

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus