TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Piază rea

Camilla Läckberg
Colecții/Serii: Fiction Connection
Deşi aflat departe de agitaţia metropolei suedeze, orăşelul Fjällbacka este din nou scena unor întâmplări stranii. Detectivul...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-707-526-0
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Piază rea

MAI MULTE DESPRE CARTE

Deşi aflat departe de agitaţia metropolei suedeze, orăşelul Fjällbacka este din nou scena unor întâmplări stranii. Detectivul Patrick Hedström este chemat să investigheze un accident de maşină. Atunci când un al doilea accident similar are loc, Hedström începe să se întrebe dacă nu cumva are de-a face cu un criminal. În acelaşi timp, în Fjällbacka soseşte o echipă de televiziune pentru a filma o emisiune de tip reality-show. Atenţia mediatică de care se bucură aşa-zisele staruri – nişte tineri cu probleme şi adeseori cu un comportament revoltător – îl face pe Hedström să se gândească la o posibilă legătură între ucigaş şi fenomenul respectiv.

Când, în urma unei petreceri la care se consumă cantităţi uriaşe de alcool, una dintre concurente este găsită moartă, lucrurile se complică pentru Patrick şi echipa sa: dintr-odată sunt nevoiţi să-şi facă meseria în lumina reflectoarelor şi sub ochii presei. Hanna, o poliţistă atrăgătoare, este cea mai nouă membră a echipei, iar rolul ei în poveste se va dovedi covârşitor.

Autor: Camilla Läckberg
Traducător: Simona Țenţea
Data apariției: 2011
Editura: Trei
Titlu original: Olycksfågeln
Pagini: 368
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
Patrick Hedström, crime, literatură suedeză, roman poliţist, seria neagră, thriller psihologic
  • Camilla Läckberg Camilla Läckberg - Autor
    Camilla Läckberg s a născut în 1974. Înainte de a deveni cea mai populară scriitoare suedeză de romane poliţiste, a lucrat mai mulţi ani ca director de marketing. Înscrierea la un curs de creative writing i-a schimbat destinul. Sirena...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Literary Review
Copleşitor, incitant şi construit cu o limpezime de gheaţă – întocmai ca peisajul nordic pe care îl descrie.
The Independent
Romanele Camillei Läckberg au în comun o dozare abilă a ingredientelor: intriga neaşteptată, evocarea vieţii idilice a comunităţii din Fjällbacka (nelipsită însă de evenimente tragice), precum şi povestea de dragoste dintre detectivul Patrick Hedström şi scriitoarea Erica Falck.

Opinia cititorilor