TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cioplitorul în piatră (Vol 3). Seria Fjällbacka TR-CAL-CNPV3S-11-N-001
Cioplitorul în piatră (Vol 3). Seria Fjällbacka
Vezi
galerie

Cioplitorul în piatră (Vol 3). Seria Fjällbacka

de Camilla Läckberg

Titlu apărut în colecția Fiction Connection la Trei

Id: #212339

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

După Prinţesa gheţurilor şi Predicatorul, regina romanului poliţist suedez revine cu o nouă poveste de îţi îngheaţă sângele în vine.

Combinând elemente ale şcolii clasice de literatură poliţistă cu o sensibilitate nordică, Cioplitorul în piatră, al treilea thriller psihologic al Camillei Läckberg, aduce din nou în prim-plan cuplul Patrik Hedström, ambiţiosul poliţist din Fjällbacka şi Erica Falck, care a devenit mamă şi trebuie să facă faţă provocărilor pe care le presupune acest statut.

Acţiunea romanului este plasată, şi de data aceasta, în staţiunea turistică de pe coasta Suediei, locul de naştere al autoarei. Comunitatea din Fjällbacka se confruntă cu o tragedie: o fetiţă a fost găsită înecată în mare, prinsă în năvodul unui pescar. Deşi la început pare un accident, medicii legişti descoperă că plămânii fetiţei nu conţin apă sărată. Patrik Hedström îşi dă seama că are de-a face cu o crimă, însă îi e greu să înţeleagă ce motive ar fi putut sta în spatele acestei fapte abominabile. Deşi e un caz delicat pentru el, dat fiind că tocmai a devenit tată, Patrik, împreună cu colegii săi, începe să cerceteze fiecare pistă posibilă. Pe măsură ce ancheta înaintează, ies la iveală secretele întunecate ale micii comunităţi din Fjällbacka, iar atmosfera idilică în care orăşelul părea învăluit se risipeşte.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Camilla Läckberg

Traducător: Simona Țenţea

Data apariției: 2011

Titlu original: Stenhuggaren

ISBN: 978-973-707-490-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 608

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

 

Opinii editoriale

Cioplitorul în piatră continuă seria senzaţionalelor romane poliţiste ale Camillei Läckberg. Povestea principală e presărată ingenios cu secvenţe din trecut, a căror semnificaţie devine evidentă pe măsură ce acţiunea progresează. Läckberg ştie să descrie atmosfera claustrofobică din sânul micii comunităţi în care toată lumea se cunoaşte, iar în spatele unei figuri respectabile se poate ascunde o minte criminală.

The Times

Camilla Läckberg este probabil scriitoarea suedeză cea mai provocatoare a momentului... Forţa ei de atracţie stă în amestecul de realism şi analiză psihologică subtilă din romanele sale.

The Independent
Camilla Läckberg
Camilla Läckberg
Autor

Camilla Läckberg este cea mai de succes autoare suedeză. Cărțile ei s-au vândut...

vezi autor