TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Românul. O autobiografie erotică

Bruce Benderson
Românul. O autobiografie erotică este cronica unei pasiuni neconvenţionale, pe care autorul o face pentru un tânăr şi...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-707-185-9
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Românul. O autobiografie erotică

MAI MULTE DESPRE CARTE

Românul. O autobiografie erotică este cronica unei pasiuni neconvenţionale, pe care autorul o face pentru un tânăr şi fermecător vagabond român întâlnit pe străzile Budapestei. Ceea ce părea a fi o aventură efemeră, a devenit o adevărată obsesie. Atras încă din prima clipă de Romulus, Benderson îşi abandonează viaţa la New York şi mama aflată pe patul de moarte, pentru a-l urma pe acest necunoscut în România. Relaţiile lor sunt încinse, instabile, inegale. 
Cartea lui Benderson este mai mult decât o autobiografie erotică, este jurnalul tranziţiei societăţii româneşti, aşa cum este ea percepută de un străin, deopotrivă fascinat şi contrariat de istoria şi prezentul acestei ţări pe care o descoperă. Este, pentru cititorul român, o lectură captivantă, în măsura în care măguleşte, deranjează şi chiar intrigă!

„Romanul meu, un jurnal erotic sumbru, prezintă povestea adevărată a unei relaţii homosexuale, periculoase şi instabile, dintre un american boem şi un est-european depravat, care se desfăşoară în România, o ţară unde legăturile de acest fel erau pedepsite de lege. De fapt, este o carte heterosexuală despre aventura dintre doi bărbaţi, întrucât personajul Romulus face sex cu o mulţime de femei. Totul în carte este real. Nu este ficţiune." – Bruce Benderson

Autor: Bruce Benderson
Traducător: Alexandra Mustăţea
Data apariției: 2008
Editura: Trei
Pagini: 496
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
erotism, sex, beletristică, autobiografie, pasiune, mentalităţi, tradiţii, homosexualitate, heterosexualitate

Opinii Editoriale

Le Monde
„Ceea ce uimeşte este modul în care Benderson alege să prezinte, într-un limbaj tandru, lucruri considerate a fi şocante." 
Publishers Weekly
„Benderson împleteşte faptele şi descrierile cu seducţia, conferind romanului o senzualitate care aminteşte de poveştile Şeherezadei." 

Opinia cititorilor