TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Pentru că-şi permite

Bridie Clark
Colecții/Serii: Chic
Daca ati citit Diavolul se imbraca de la Prada, veti recunoaste numaidecit tipul de personaj reprezentat de Vivian Grant, sefa plina de toane si cu o...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-0726-6
Dimensiuni: 10,6x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Daca ati citit Diavolul se imbraca de la Prada, veti recunoaste numaidecit tipul de personaj reprezentat de Vivian Grant, sefa plina de toane si cu o gura spurcata de la Grant Books. Cu toate acestea, Claire Truman decide ca postul de editor la Grant Books merita riscul si, ca o dovada in plus ca norocul ii suride, dobindeste si un iubit de vis: aratosul Randall Cox III, un tinar in plina ascensiune. In scurt timp, insa, Claire devine constienta de faptul ca viata e departe de a fi un basm cu zine: vazuta din inte­rior, lumea literara face fisia Ghaza sa semene cu un parc natural destinat excursiilor de familie, iar dragostea si succesul de piata nu par sa se asorteze cu nici un chip. Ramine de vazut daca viata lui Claire va avea, la fel ca unele dintre romanele pe care le publica, un final fericit.

Autor: Bridie Clark
Traducător: Ines Hristea
Data apariției: 2007
Editura: Polirom
Titlu original: Because She Can
Pagini: 392
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură americană, şefi, editor, dragoste, lumea literară, succes de piaţă
  • Bridie Clark - Autor
    Bridie Clark (n. 1977) a absolvit cum laude universitatea Harvard si a lucrat ca redactor de carte la cele mai prestigioase edituri newyorkeze. De asemenea, a colaborat cu articole si recenzii la unele dintre cele mai cunoscute ziare si reviste americane, printre care se numara Vanity Fair si New York Magazine. Pentru ca-si permite (2007) este romanul ei de debut.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

25 august 2007, Gândul - Mihai Iovănel
"Chick-lit: literatura pentru puicute. Un gen agreabil care se vinde la greu afara si, mai nou, si la noi. E cu totul altceva decit pornografia romantica a Sandrei Brown. Tipele care fac chick-lit sint, majoritatea, absolvente ale unor universitati grele si sint departe de a fi batute cu bita de baseball direct peste creier. Cartea de fata e un fel de Diavolul se imbraca de la Prada - cu diferenta ca decorul este acela al industriei editoriale, nu al revistelor de moda."
Library Journal
"Un Diavolul se imbraca de la Prada a carui actiune este plasata nu in universul revistelor de moda, ci in acela al editurilor care fac moda.” 
Booklist
"Calitatea suprema a acestui roman captivant este umorul de cea mai buna calitate: remarcile otravite ale lui Vivian si crizele ei de nervi va vor face sa radeti cu lacrimi.” 
Publishers Weekly
"O carte incitanta, de un umor diavolesc, care dezvaluie pretul intunecat al eficientei.” 

Opinia cititorilor