TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Azazel

Boris Akunin
Colecții/Serii: Thriller & Mystery
Pe 13 mai 1876, in Gradina Alexandrovski din Moscova, un student se apropie de o tanara frumoasa ca un inger. Dupa ce ii face complimente si ii cere...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-50-1550-3
EAN-16: 205500005184
Dimensiuni: 11x18 cm
Tip copertă: Paperback

Azazel

MAI MULTE DESPRE CARTE

Pe 13 mai 1876, in Gradina Alexandrovski din Moscova, un student se apropie de o tanara frumoasa ca un inger. Dupa ce ii face complimente si ii cere zadarnic un sarut, se impusca sub privirile ingrozite ale trecatorilor. Asa incepe o serie de evenimente extraordinare care ne poarta ca o furtuna, pe firul unei complicate conspiratii internationale, de la Moscova la Londra si retur.
Azazel (1998) este primul roman din seria ce il are drept protagonist pe atipicul si carismaticul detectiv Erast Fandorin, un James Bond avant la lettre ale carui anchete nonconformiste rezolva mistere ce zguduie Rusia tarista si Europa la sfarsit de secol XIX si inceput de secol XX.
Boris Akunin preia in modul cel mai original mostenirea clasicilor rusi si a maestrilor literaturii politiste, de la Tolstoi si Bulgakov pana la Conan Doyle si Ian Fleming. Cartile sale, traduse din Islanda pana in Japonia si vandute in peste douazeci de milioane de exemplare, seamana cu niste matrioska elegante.

Autor: Boris Akunin
Traducător: Denisa Fejes
Data apariției: 2007
Titlu original: Azazel
Pagini: 332
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
literatură rusă, proză contemporană, suspans, conspirație, investigație, detectiv, supranatural, anchetă
  • Boris Akunin Boris Akunin - Autor
    Boris Akunin este pseudonimul literar al lui Grigori Skartisvili (n. 1956, la Tbilisi), eminent editor, eseist si traducator. A facut studii de filologie si istorie orientala la Universitatea de Stat din Moscova, specializandu-se in literatura si cultura japoneza. A...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Guardian
"Pur si simplu un deliciu. Inchipuiti-va ca Tolstoi ar fi creat o mixtura de James Bond si Sherlock Holmes." 
Anne Perry
"La fel de rusesc si de international precum caviarul si votca."
Alan Furst
"Elaborat, complex, rusesc si tarist pana in maduva oaselor, de parca Tolstoi s-ar fi asezat la masa de lucru si ar fi scris un roman politist. Nu seamana cu nimic din ce ati mai citit." 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus