TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Christine Falls. Dosarul unei morți suspecte

Benjamin Black
Colecții/Serii: Suspans
Christine Falls. Dosarul unei morţi suspecte este primul thriller dintr-o serie de romane care îl au ca protagonist pe Garret Quirke, un...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-143-114-7
Dimensiuni: 10,7x17,7 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Christine Falls. Dosarul unei morți suspecte

MAI MULTE DESPRE CARTE

Christine Falls. Dosarul unei morţi suspecte este primul thriller dintr-o serie de romane care îl au ca protagonist pe Garret Quirke, un alcoolic singuratic, medic specialist în patologie şi detectiv amator. Celelalte două romane din serie sunt: The Silver Swan (2007) şi The Lemur (2008).

Garret Quirke, patologist la spitalul Holy Family, a văzut de atâtea ori partea întunecată a vieţii, încât nu-şi mai pune prea mari speranţe în viitor, nici în al lui, nici în al altora. Iar viziunea sa asupra vieţii nu se schimbă atunci când, într-o seară, trece pe la birou şi îl găseşte pe cumnatul său, faimosul obstretician Malachy Griffin, falsificând un dosar privitor la decesul unei tinere, Christine Falls.

Autopsia făcută ulterior de Quirke arată că tânăra decedase în timpul naşterii, iar, în urma investigaţiilor, Quirke descoperă faptul că Biserica Romano-Catolică din Dublin este implicată în traficul internaţional de orfani.

Autor: Benjamin Black
Traducător: Cornelia Bucur
Data apariției: 2008
Editura: Nemira
Titlu original: Christine Falls
Pagini: 448
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
suspans, mister, Garret Quirke, alcoolism, patologie, crimă, naștere, orfani, autopsie, Dublin, Biserica
  • Benjamin Black Benjamin Black - Autor
    John Banville (cunoscut si sub pseudonimul Benjamin Black) s-a nascut la 8 decembrie 1945 in Wexford, Irlanda. Si-a facut studiile la Christian Brothers’ School si St Peter’s College, in orasul natal. A lucrat pentru compania aeriana Aer Lingus din Dublin,...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus