TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Noile aventuri intime ale unei prostituate de lux londoneze

Belle de Jour
Belle renunţă la jobul de call-girl. Belle pleacă într-o vacanţă exotică. Belle devine fidelă unui singur bărbat. Sau nu? Când un...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-707-157-6
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Noile aventuri intime ale unei prostituate de lux londoneze

MAI MULTE DESPRE CARTE

Belle renunţă la jobul de call-girl. Belle pleacă într-o vacanţă exotică. Belle devine fidelă unui singur bărbat. Sau nu? Când un văr misterios, care trăieşte într-un adevărat paradis tropical o invită pe Belle de Jour să-şi petreacă la el vacanţa, aceasta porneşte într-o călătorie care îi va hotărî destinul. Se va întoarce Belle la existenţa dinainte, la statutul curtezanei de lux, răsfăţată de clienţi şi mare amatoare de practici sexuale dintre cele mai neortodoxe? Sau va opta pentru dimensiunea domestică a vieţii? Pe parcursul unei naraţiuni ironic-savuroase, scrisă alert, plină de umor şi condimentată cu scene erotice, purtând deja familiara marcă a lui Belle de Jour, aventurile eroinei îl ţin pe cititor cu sufletul la gură, purtându-l prin labirintul iniţiatic pe care îl presupune orice călătorie. Povestea este dublată deopotrivă de un ghid în maniera lui Belle, un îndreptar menit a-l ajuta pe cititor să se descurce în situaţiile inedite ce se ivesc pe parcursul călătoriilor în ţări îndepărtate, de dialogurile spumoase ale acesteia cu fanii săi de pe Internet, de digresiuni pline de umor.

"Sunt o femeie tânără. Fac sex pe bani. Şi îmi place să scriu. Cam asta ar fi de spus despre mine..." Belle de Jour

Autor: Belle de Jour
Traducător: Constantin Dumitru Pălcuş
Data apariției: 2007
Editura: Trei
Titlu original: The Further Adventures of a London Call Girl
Pagini: 424
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
erotism, senzualitate, sexualitate, curtezane, umor, beletristică, prostituţie

Opinii Editoriale

Independent
"Belle de Jour scrie cu forţa lui Nick Hornby. Vorbeşte deocheat ca Martin Amis. (…) E greu de crezut că această nouă voce, inteligentă şi spontană, nu va mai avea pe viitor nimic de spus. Indiferent cine este autorul, ar trebui să renunţe la slujba actuală. Abia atunci vom afla ce poate cu adevărat Belle de Jour".
Daily Mirror
"O carte de un umor plin de francheţe, cu o acţiune lipsită de orice prejudecăţi."

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus