TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Copilul din flori PM-AAL-COPIDF-13-P-001
Copilul din flori
Vezi
galerie

Copilul din flori

de Audur Ava Ólafsdóttir

Titlu apărut în colecția Literary Fiction la Pandora M

Id: #226886

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Pentru Lobbi, moartea tragică a mamei sale se dovedeşte a fi un puternic catalizator. Pasiunea lor comună pentru cultivarea soiurilor rare de trandafiri în seră îl determină să abandoneze studiile şi să pornească într-o călătorie către o mânăstire dintr-un sat îndepărtat pentru a se îngriji de o grădină pe vremuri fabuloasă.

În timp ce se ocupă de amenajarea grădinii sub supravegherea atentă a unui călugăr cinefil, Lobbi primeşte vizita neaşteptată a Annei, cu care a petrecut o noapte în sera mamei sale. Anna vine împreună cu fetiţa lor, fructul acelei scurte aventuri.

Având grijă atât de grădină, cât şi de fetiţă, Lobbi începe să-şi asume treptat rolul complex de tată, preocupat de relaţia profundă cu copilul său.

O poveste despre căutarea frumuseţii în viaţă, Copilul din flori este o ilustrare a capacităţii de a transforma lucrurile mici din viaţa de zi cu zi în fapte extraordinare.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Audur Ava Ólafsdóttir

Traducător: Doru Mareş

Data apariției: mai 2013

Titlu original: Afleggjarinn

Copertă: Paperback

Număr pagini: 264

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Pandora M

 

Opinii editoriale

„Un triumf literar indiscutabil, Copilul din flori demonstrează că subtilitatea se obţine prin simplitate. Un festin al detaliilor şi al micilor întâmplări, a cărui frumuseţe hrăneşte atât memoria personajelor, cât şi a cititorului."

Le Monde des livres

„Atmosfera onirică şi delicateţea din fiecare pagină ne fac să credem că visăm. Dar această carte există şi trebuie citită."

Le Point

„Audur Ava Ólafsdóttir a şlefuit în penumbra boreală acest roman extraordinar, o delicată bijuterie unde viaţa are parfumul florilor."

L’Express