TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Furtună solară

Åsa Larsson
Colecții/Serii: Fiction Connection
Pe podeaua unei biserici din nordul Suediei zace cadavrul unui bărbat mutilat şi pângărit. În fundal, pe cerul nopţii, aurora...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-707-458-4
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Furtună solară

MAI MULTE DESPRE CARTE

Pe podeaua unei biserici din nordul Suediei zace cadavrul unui bărbat mutilat şi pângărit. În fundal, pe cerul nopţii, aurora boreală dansează sprinten, în vreme ce zăpada cade liniştit. Aşa începe thrillerul Asei Larsson.

Cea care găseşte cadavrul este sora victimei, Sanna Strandgârd, iar trauma pe care o trăieşte ea e devastatoare. Frumoasă şi fragilă, Sanna are nevoie de cineva ca Rebecka pentru a scăpa de umbra de vinovăţie care o împresoară şi pentru a le pune beţe în roate unui procuror ambiţios şi unei poliţiste experimentate. Dar ca s-o ajute pe prietena ei din copilărie şi să-l găsească pe adevăratul asasin al bărbatului pe care îl adora odinioară, dar pe care acum nu mai ştie dacă l-a cunoscut cu adevărat sau nu, avocata Rebecka Martinsson trebuie să se elibereze de întunericul pe care l-a lăsat în urmă în Kiruna. Trebuie să se reîntoarcă în orăşelul natal. Ea se adânceşte într-o conspiraţie îngrozitoare din care nu lipsesc dezamăgirile şi până la urmă se înfruntă cu criminalul ale cărui motive sunt întunecate, încurcate şi imposibil de ghicit.

Data apariției: august 2013
Editura: Trei
Titlu original: Solstorm
Pagini: 288
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
thriller nordic, roman poliţist, Suedia
  • Åsa Larsson - Autor
    Ăsa Larsson s-a născut în Uppsala, dar a crescut în Kiruna, un oraş aflat în nordul Suediei. Înainte de a deveni scriitoare profesionistă, a fost avocată specializată în drept fiscal, asemenea eroinei sale, Rebecka Martinsson. Premiată cu Best Swedish Crime Novel Award, Ăsa Larsson este unul dintre cei mai bine cotaţi scriitori suedezi.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus