TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Stoc furnizor
PREȚ: 26,3 lei
-30%37,57 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 30.10.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Vocile

Arnaldur Indridason
Stoc furnizor
PREȚ: 26,3 lei
-30%37,57 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 30.10.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
În Reykjavík, cu câteva zile înainte de Crăciun, Gudlauger, portar şi moş Crăciun de ocazie, este găsit...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-707-535-2
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Vocile

MAI MULTE DESPRE CARTE

În Reykjavík, cu câteva zile înainte de Crăciun, Gudlauger, portar şi moş Crăciun de ocazie, este găsit înjunghiat în camera sa de hotel, într-o poziţie sexuală compromiţătoare. În scurt timp, se dovedeşte că atât personalul, cât şi oaspeţii hotelului au ceva de ascuns, însă secretul cel mai şocant are legătură directă cu victima... Detectivul Erlendur descoperă imediat că, în spatele atmosferei aparent calme şi ospitaliere a hotelului, mocnesc o mulţime de păcate.

«Bărbatul stătea aşezat pe pat, sprijinit de perete. Purta un costum roşu-deschis de Moş Crăciun şi încă avea căciuliţa pe cap, dar îi alunecase peste ochi. O barbă mare şi artificială de moş îi ascundea faţa. Cureaua lată din jurul taliei era desfăcută, iar nasturii jachetei, descheiaţi. Sub acea jachetă purta doar un maiou alb. În zona inimii avea o rană mortală. Cu toate că erau şi alte răni pe trup, înjunghierea în inimă fusese cauza morţii. Mâinile aveau urme de tăieturi, de parcă încercase să-i opună rezistenţă atacatorului. Avea pantalonii căzuţi în vine.»

Talentul deosebit al lui Indridason constă în faptul că reuşeşte să creeze o poveste palpitantă şi plină de suspans, punând accent şi pe acea melancolie stranie a personajelor sale, izolate în propria lor singurătate. mare parte din forţa romanului Vocile vine din radiografierea atentă, dar succintă, a emoţiilor, din gesturi aparent întâmplătoare şi replici semnificative, toate acestea dublând o intrigă inteligent croită, capabilă să provoace fiori de spaimă. Dar «vocile» – vocea autorului, a detectivului Erlendur, a victimei şi chiar a ucigaşului – te vor urmări multă vreme după ce ai închis cartea.

Autor: Arnaldur Indridason
Traducător: Monica Vlad
Data apariției: august 2013
Editura: Trei
Titlu original: RÖDDIN
Pagini: 376
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
roman poliţist, thriller
  • Arnaldur Indridason - Autor
    Arnaldur Indridason s-a născut în 1961 la Reykjavik. A lucrat mulţi ani ca jurnalist şi critic de film în Islanda. Oraşul Borcanelor, primul său roman, a câştigat Nordic Crime Novel Award. De aceeaşi recunoaştere s-a bucurat şi al doilea roman al său, Silence of the Grave, premiat cu prestigiosul CWA Gold Dagger Award. Ambele cărţi fac parte dintr-o serie de 10 romane care îl au ca personaj principal pe detectivul...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Irish Times
«Remarcabil.» 
Mail on Sunday
«Te ţine în suspans până la ultima pagină.»
Kirkus Reviews
«Încă un thriller poliţist de prima mână scris de Indridason, melancolia sa poetică fiind perfect asortată cu adâncimea caracterizărilor de care se bucură personajele.» 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus