TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Ştiri de acasă

Annie Proulx
Colecții/Serii: Leda Contemporan
Un roman de atmosferă, o poveste încărcată de lirism şi umor sardonic semnată de una dintre cele mai talentate şi originale voci ale...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-102-199-7
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Ştiri de acasă

MAI MULTE DESPRE CARTE

Un roman de atmosferă, o poveste încărcată de lirism şi umor sardonic semnată de una dintre cele mai talentate şi originale voci ale literaturii americane de azi ecranizat în 2001, cu Kevin Spacey, Julianne Moore, Judi Dench şi Cate Blanchett în rolurile principale (producţie nominalizată la BAFTA, Globul de Aur şi Ursul de Aur)

Quoyle, un jurnalist de mana a doua, cam ghinionist şi lipsit de idealuri, se hotărăşte să părăsească New Yorkul după ce îşi pierde soţia într-un dramatic accident de automobil. Stabilit împreună cu cele două fiice ale sale rebele şi cu mătuşa lui în cel mai îndepărtat colţ din Newfoundland, pământul strămoşilor săi, Quoyle se pomeneşte aruncat în vâltoarea unei noi vieţi într-un sătuc de pescari de pe ţărmul Atlanticului.

Autor: Annie Proulx
Traducător: Ana Constantinescu
Data apariției: 2009
Editura: Leda
Titlu original: The Shipping News
Pagini: 448
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
literatură contemporană, roman, cărți premiate, Pulitzer, ecranizare
  • Annie Proulx Annie Proulx - Autor
    Annie Proulx s-a născut în 1935, într-o familie de origine franco-canadiană. După studiile la University of Vermont, absolvită summa cum laude, şi la Sir George Williams University din Montreal, a lucrat ca jurnalist, începându-şi...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Sunday Telegraph
„De o frumuseţe aspră şi sălbatică precum coasta bântuită de furtuni din Newfoundland.”
The Times
„Să citeşti Ştiri de acasă înseamnă să-ţi doreşti să stai în restaurantul Calmarul Zburător mâncând curry cu aripioare de focă şi privind gheţarii care se ciocnesc în golf.”

Opinia cititorilor