TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Alergând pe tocuri

Anna Maxted
Colecții/Serii: Cocktail
"Ma duc la bucatarie, trag scaunul si iau cutia de pe raftul de sus. Apoi imi satur furia cu 4 563 de calorii din ciocolata. Mai pune-te cu mine,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-689-136-6
Dimensiuni: 11x18 cm
Tip copertă: Paperback

Alergând pe tocuri

MAI MULTE DESPRE CARTE

"Ma duc la bucatarie, trag scaunul si iau cutia de pe raftul de sus. Apoi imi satur furia cu 4 563 de calorii din ciocolata. Mai pune-te cu mine, Bridget Jones!" Cum sa nu reactionezi asa cand cea mai buna prietena te lasa balta? Lumea lui Natalie, o londoneza tanara si haioasa, e data peste cap cand amica din copilarie se hotaraste sa se marite. Cum o nenorocire nu vine niciodata singura, relatia ei cu plicticosul Saul Bowcock se duce intr-o clipa pe apa sambetei. Antidotul? Viata de noapte trepidanta, chiuluri de la serviciu, diete drastice si Pilates si o aventura fierbinte cu un bad boy ... O carte de un haz muscator despre minciunile (ne)vinovate care ne condimenteaza viata si despre adevarurile nefardate pe care doar cea mai buna prietena are curajul sa ni le spuna.

Autor: Anna Maxted
Traducător: Cătălina Panaitescu
Data apariției: 2007
Titlu original: Running in Heels
Pagini: 460
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
beletristică, proză contemporană, feminitate, romantism, prietenie, dragoste, minciună, aventură

Opinii Editoriale

Cosmopolitan
"O carte de zile mari!" 
Evening Standard
"Alergand pe tocuri are toate ingredientele unui roman de succes: umor de cea mai buna calitate, emotie, dialoguri iuti si inteligente."
The Times
"Anna Maxted are un condei incredibil. Reuseste ca nimeni altcineva sa extraga comicul din cele mai neasteptate situatii."

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus