TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Sângele florilor

Anita Amirrezvani
Colecții/Serii: Love&Life Leda
A fost odată ca niciodată o fată care ştia să ţeasă cele mai minunate covoare din lume... Persia medievală prinde viaţă în acest...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-102-185-0
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Sângele florilor

MAI MULTE DESPRE CARTE

A fost odată ca niciodată o fată care ştia să ţeasă cele mai minunate covoare din lume... Persia medievală prinde viaţă în acest roman sclipitor: de la uluitoarea sa arhitectură, până la pieţele forfotind de oameni, doldora de coşuri cu mirodenii, covoare cu fir de aur şi de culoarea peruzelei, a căror frumuseţe pur şi simplu îţi taie respiraţia. Cu poveştile persane care te vrăjesc şi cu scriitura ce împrumută ceva din strălucirea oraşului Isfahan, romanul Sângele florilor spune istoria uimitoare a unei femei care alege, în ciuda tuturor obstacolelor, o viaţă clădită cu truda propriilor mâini, a minţii şi a voinţei sale.

Autor: Anita Amirrezvani
Traducător: Ioana Jelea
Data apariției: 2008
Editura: Leda
Titlu original: The Blood of Flowers
Pagini: 512
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
literatură contemporană, Iran, țesut, covoare, muncă, povești
  • Anita Amirrezvani Anita Amirrezvani - Autor
    Anita Amirrezvani s-a născut pe 13 noiembrie 1961 la Teheran, în Iran, ulterior stabilindu-se în Statele Unite. După doi ani şi jumatate la Colegiul Vassar din New York, s-a transferat la Universitatea California din Berkeley, unde a studiat...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

USA Today
„Ce realizare incredibilă! Jurnalista, născută în Iran, dar adoptată de California, Anita Amirrezvani a lucrat nouă ani la primul ei roman, Sângele florilor, iar rezultatul e o bijuterie exotică şi plină de pasiune.” 
Emma Donoghue
„O poveste captivantă şi uimitoare despre căutările unei tinere care se vrea sta până pe propria soartă şi care trăieşte în fascinantul univers al Iranului secolului al XVII-lea.” 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus