TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Umbra nopţii (Vol. I)

Andrea Cremer
În vreme ce alte adolescente visează cu ochii deschiși la băieți, Calla Tor își cunoaște deja destinul: la terminarea liceului,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-600-656-9
Dimensiuni: 15x21,5 cm
Tip copertă: Paperback

Umbra nopţii (Vol. I)

MAI MULTE DESPRE CARTE

În vreme ce alte adolescente visează cu ochii deschiși la băieți, Calla Tor își cunoaște deja destinul: la terminarea liceului, fata-lup va deveni partenera masculului alfa Ren Laroche, alături de care va conduce o nouă haită de lupi Gardieni, luptând umăr la umăr pentru a apăra, chiar cu prețul vieții, locurile sacre ale Păzitorilor. Dar, după ce încalcă legile străvechi ale stăpânilor ei salvându-l de la moarte pe frumosul muritor Shay, încetul cu încetul, Calla începe să pună la îndoială soarta care i-a fost hărăzită, propria existență și întreaga ei lume. Secrete adânc îngropate ies ușor-ușor la suprafață și, odată cu ele, devine tot mai clar că nimic nu este ceea ce pare a fi. Ea știe că, dacă ascultă chemarea inimii, va pierde totul – poate chiar și propria viață. Merită oare o iubire interzisă sacrificiul suprem? 

Autor: Andrea Cremer
Data apariției: august 2013
Editura: Litera
Pagini: 400
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
aventuri, lupi, sacrificu, fantasy, dragoste

Opinii Editoriale

Becca Fitzpatrick, autoarea seriei Îngerul Nopții
”O lume seducătoare, complicată, în care oamenii sunt pionii unei puternice haite de vârcolaci și nimic nu este ceea ce pare. Am stat cu sufletul la gură până la ultima pagină.” 
L.A. Times
”O inteligentă reconstrucție a trecutului în notă fantastică, pusă în scenă în prezent... o carte pentru romanticii incurabili, cărora le plac eroinele aflate în plin conflict între dragoste și datorie, frământate de pasiuni toride, dar înnăbușite.”  

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus