TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Muntele Sfatului Rău HF-AMO-MUNTSR-12-P-001
Vezi
galerie

Muntele Sfatului Rău

de Amos Oz

Titlu apărut în colecția Seria de autor Amos Oz la Humanitas Fiction

Id: #202992

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Opera lui Amos Oz este tradusă în peste patruzeci de limbi.

 

Kerem Avraham, un cartier de la periferia Ierusalimului, undeva la graniţa cu deşertul, o aglomerare pitorească de oameni dintre cei mai diverşi, comercianţi, gospodine, oameni de ştiinţă, medici, muncitori, o mulţime de copii colindând străzile de dimineaţa până seara, imigranţi veniţi din Europa de Est care vorbesc o ebraică stricată sau nu o vorbesc deloc. Un adevărat Turn Babel în care nu mai există nici o ierarhie clară, totul în atmosfera de incertitudine ce domina Ţara Sfântă laînceputul anilor '40.

 

„O carte despre interregn, despre amurgul unei epoci şi răsăritul alteia. O carte despre anxietăţi profunde, dar şi despre mari speranţe. Cred că fiecare cititor român care a trecut printr-o experienţă marcată de o schimbare istorică majoră sau a suportat consecinţele acesteia se poate regăsi în carte.“ (Amos OZ, mai 2012)

extinde
 

Detalii produs

Autor: Amos Oz

Traducător: Any Shilon

Data apariției: 2012

Titlu original: Har ha’etzá ha’raá

ISBN: 978-973-689-520-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas Fiction

 

Opinii editoriale

„Muntele Sfatului Rău este o carte magistrală.”

Financial Times

„Alegându-şi cuvintele cu o precizie de poet, Oz este un magician al senzaţiilor şi al efectului. Scrisul lui este marcat de un sentiment al fragilităţii, la fel ca protagoniştii cărţilor sale, mereu în planul second al societăţii.”

Times Literary Supplement

„O carte despre interregn, despre amurgul unei epoci şi răsăritul alteia. O carte despre anxietăţi profunde, dar şi despre mari speranţe. Cred că fiecare cititor român care a trecut printr-o experienţă marcată de o schimbare istorică majoră sau a suportat consecinţele acesteia se poate regăsi în carte.”

Amos Oz
Amos Oz
Amos Oz
Autor

AMOS OZ (1939–2018) este cel mai important prozator și eseist israelian. S-a năs...

vezi autor