TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Alchimia dragostei

Amanda Quick
Charlotte Arkendale știa totul despre bărbați. În definitiv, își construise o adevărată carieră de succes ajutând numeroase...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-600-728-3
Dimensiuni: 10,7x17,7 cm
Tip copertă: Paperback

Alchimia dragostei

MAI MULTE DESPRE CARTE

Charlotte Arkendale știa totul despre bărbați. În definitiv, își construise o adevărată carieră de succes ajutând numeroase femei să se ferească de vânătorii de zestre. Cu toate acestea, nimic n-ar fi putut-o pregăti pentru Baxter St. Ives – un străin captivant, dar prea îndrăzneț, prea hotărât și prea periculos pentru ca Charlotte să-l accepte cu inima împăcată să-i administreze veniturile. Însă el pare să fie singura persoană care o poate ajuta să investigheze moartea violentă a uneia dintre clientele sale. Cum însă și-ar fi putut da seama că Baxter, un talentat om de știință, avea să o transforme în subiectul unui experiment riscant pe tema alchimiei dorinței? Când sentimentele ce se nasc între cei doi eroi par să ajungă la împlinire, un pericolul neașteptat amenință să îi despartă – ori să-i unească pentru totdeauna în moarte. Misterul și pasiunea se împletesc într-o narațiune alertă, plină de suspans, cu personaje care reușesc să evite șabloanele literaturii romanțioase. Amanda Quick are în palmares numeroase premii literare, cărțile sale vânzându-se până în prezent în peste 35 de milioane de exemplare.

Data apariției: august 2013
Editura: Litera
Pagini: 384
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
  • Amanda Quick Amanda Quick - Autor
    Jayne Ann Krentz, născută pe 28 martie 1948, în Cobb, California, Statele Unite ale Americii, este o autoare de bestselleruri New York Times sub diferite pseudonime. Folosește pseudonimul Amanda Quick pentru romanele istorice de dragoste.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor