TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Castele de carton

Almudena Grandes
Colecții/Serii: Raftul Denisei
Debutul fulminant al Almudenei Grandes cu Varstele lui Lulu, bestsller erotic care a revolutionat literatura spaniola, a impus-o drept una dintre...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-50-1359-2
EAN-16: 201120003485
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Castele de carton

MAI MULTE DESPRE CARTE

Debutul fulminant al Almudenei Grandes cu Varstele lui Lulu, bestsller erotic care a revolutionat literatura spaniola, a impus-o drept una dintre cele mai originale scriitoare tinere ale lumii hispanice. Castele de carton, cel mai recent roman al autoarei, finalist al Premiului International Romulo Gallegos in 2005, este o poveste despre arta, sex, dragoste si moarte. Despre un trio amoros - doi baieti si o fata - si paradisul visat, care devine paradisul pierdut.

Autor: Almudena Grandes
Traducător: Cornelia Rădulescu
Data apariției: 2006
Titlu original: Castillos de carton
Pagini: 192
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
literatură spaniolă, proză contemporană, roman erotic, dragoste, trio amoros
  • Almudena Grandes - Autor
    Almudena Grandes s-a nascut la Madrid, in 1960, si a urmat cursurile Facultatii de Geografie si Istorie din capitala Spaniei, dedicandu-se apoi scrisului. Primul ei roman, Las edades de Lulu (Varstele lui Lulu), a obtinut Premiul Sonrisa Vertical in 1989 si a avut un succes urias, fiind tradus in peste douazeci de tari, vanzarile ridicandu-se la peste 1,5 milioane de exemplare.Un an mai tarziu are loc premiera filmului omonim, in regia lui Bigas Luna....
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Almudena Grandes
"Nu am scris un roman erotic, ci o carte despre glorie, despre pretul care trebuie platit pentru a o cuceri si despre tragedia celor care nici macar nu au aceasta optiune." 
La Razon
"Proza Almudenei Grandes este impecabila. Cititorul va fi cucerit de arta ei narativa si de extraordinara ingeniozitate cu ajutorul careia isi construieste personajele." 
El Pais
"Roman al fericirii si libertatii, Castele de carton exprima caracterul complex, trecator si instabil al tuturor lucrurilor." 

Opinia cititorilor