TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Petală + Vinyl

Alexandru Andrieş
Colecții/Serii: Artă
Un album de versuri şi fotografii despre deliciile detaliilor cotidiene, Petală poate fi considerată o carte-obiect, prilej de inspiraţie sau de...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-1984-50-6
Dimensiuni: 21,5x21,5 cm
Tip copertă: Hardcover

Petală + Vinyl

MAI MULTE DESPRE CARTE

Un album de versuri şi fotografii despre deliciile detaliilor cotidiene, Petală poate fi considerată o carte-obiect, prilej de inspiraţie sau de reflecţie asupra amănuntelor care ne fac viaţa frumoasă.

Imagini din arhiva personală, de la prieteni sau admiratori şi-au găsit locul într-un volum inedit de versuri şi artă fotografică, ce însoţeşte şi ilustrează cel mai recent disc semnat de Alexandru Andrieş, Petală.

Albumul reproduce manuscrisele autorului, cuprinzând versurile celor 18 piese, însoţite de mici desene şi detalii jucăuşe pe care Alexandru Andrieş le-a presărat printre rânduri. O mică bijuterie pentru admiratorii artistului, volumul scoate la iveală o parte din bucătăria de creaţie & inspiraţie a noului disc: unele versuri sunt notate pe şerveţele, altele pe bilete de avion, fiecare poartă data şi locul în care au fost compuse, precum şi modificările făcute ulterior.

Fotografiile din album, deşi provin din surse diferite, alcătuiesc un studiu unitar al detaliilor: simple, graţioase, poetice sau de-a dreptul comice, acestea au nu numai rolul de a însoţi discul audio, ci şi de a pune versurile în contexte noi.

Autor: Alexandru Andrieş
Data apariției: august 2013
Editura: Vellant
Pagini: 120
Limba: Română
Hârtie: Lux
Cuvinte cheie:
poezie, carte ilustrată, album fotografic, fotografie, ilustraţii

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus