TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Emaus HF-ALB-EMAUS0-12-P-001
Vezi
galerie

Id: #202994

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

După Castele de furie, în „Raftul Denisei”, un nou roman al lui Alessandro Baricco, un roman al adolescenţei frământate de întrebările esenţiale ale existenţei, al intrării dureroase în lumea adulţilor. Foarte apreciat şi de publicul tânăr, Emaus a apărut în Italia în noiembrie 2009, în 250 000 de exemplare, un prim tiraj epuizat în zece zile de la publicare. Romanele lui Alessandro Baricco sunt traduse în peste douăzeci de limbi.

 

Episodul din Evanghelia după Luca al celor doi ucenici care-l întâlnesc în drumul lor spre Emaus pe Isus înviat, dar nu-l recunosc, este emblematic pentru perplexitatea eroilor adolescenţi ai romanului lui Baricco: „Ne place cât de simplă şi de liniară este povestea. Şi cât de real e totul, fără înflorituri. Cunoaştem începutul lucrurilor şi apoi primim sfârşitul, dar ne lipseşte mereu sufletul lor. Suntem nu auroră, ci epilog, o perenă descoperire tardivă”.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Alessandro Baricco

Traducător: Gabriela Lungu

Data apariției: 2012

Titlu original: Emmaus

ISBN: 978-973-689-522-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 176

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas Fiction

 

Din blogul Cartepedia

Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie

,,”Emaus” este povestea a patru tineri: Luca, Bobby, Sfântul și naratorul nenumit, membri ai unor familii burgheze pentru care eticheta bunei cuviințe capătă statutul de dogmă, dar și ai unei comunităț......“

citește mai mult
Alessandro Baricco
Alessandro Baricco
Autor

Unul dintre cei mai cunoscuți și mai îndrăgiți autori italieni contemporani, Ale...

vezi autor