TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Orchestra portocalie

Veronica D. Niculescu
Colecții/Serii: Proză
Ce poate face o femeie care se teme sa nu il piarda pe barbatul iubit? Cum sa se apere de „orchestra” de trupuri ademenitoare care cinta...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-23-1982-8
EAN-16: 978973231982
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Ce poate face o femeie care se teme sa nu il piarda pe barbatul iubit? Cum sa se apere de „orchestra” de trupuri ademenitoare care cinta de jur imprejur? Dar ce va face cind, scaldata in divina lumina a dragostei, sub acest neasteptat urias reflector, va auzi cintind nu imprejur, ci in ea insasi o intreaga orchestra, pe o mie de voci? Carei voci i se va supune?
Orchestra portocalie reuneste unsprezece povestiri, subtil inlantuite intre ele de catre personaje care, pastrind anumite elemente comune, trec dintr-o poveste in alta..
O carte cu acvarii gigantice in care madone plutesc sub cupole de apa, femeile privesc cu pofta alte femei doar pentru a-si intelege barbatii, si tot ele poarta intr-insele si fragilele adolescente ce-au fost. O carte despre insatiabila noastra nevoie de dragoste, cel mai adesea dominata de spaima de-a pierde fiinta iubita.
Veronica D. Niculescu ne sopteste sa nu confundam linistea cu fericirea, ne indeamna sa fisuram sfera iubirii, macar si pentru a vedea ce culoare are lichidul care curge din ea.
Data apariției: 2008
Pagini: 216
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură română, beletristică, proză contemporană, dragoste, povestiri, gelozie, relaţii

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus