TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Şalul. Povestea femeii din Magdala

Stela Gheţie Tinney
Colecții/Serii: Scrieri iniţiatice
Tot asteptam sa vina prima piatra. Apoi a doua, apoi celelalte. Imi doream sa simt cum tasneste sangele. M-am  gandit la osanditii carora le-am...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-111-106-3
Dimensiuni: 13x22 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Şalul. Povestea femeii din Magdala

MAI MULTE DESPRE CARTE

Tot asteptam sa vina prima piatra. Apoi a doua, apoi celelalte. Imi doream sa simt cum tasneste sangele. M-am  gandit la osanditii carora le-am dat apa cand ii intindeau pe cruce. O sa treaca repede. Sau mai incet, dar o sa treaca. Sa inceapa odata ca sa se termine. 

Ii zaream ingramaditi in capatul celalalt al curtii. Bine ca erau gata sa ma omoare cu pietre, foarte bine, asa se si cuvine, da, asa trebuie. Trebuie sa ma omoare pentru ca am iubit. Pentru ca nu iubesti si nu ai nevoie sa fii iubit decit daca-ti lipseste ceva de care nu vrei sa-ti amintesti.

Si daca ti-ai amintit, nu mai poti sa uiti.

Dar prima piatra nu venea.

Soarele pustia ulita. Nu mai vedeam nimic. Undeva, sub un maslin, era totusi cineva. O umbra. Scria ceva cu degetul pe nisip.

Langa el, un maldar de bolovani.

Apoi a sters totul si s-a intors catre mine.

Data apariției: 2009
Editura: Herald
Pagini: 160
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
poveste, iniţiatic, roman, naraţiune, ficţiune
  • Stela Gheţie Tinney - Autor
    S-a nascut la Bucuresti, la 21 octombrie 1962. Urmeaza timp de un an cursurile facultatii de medicina generala la Institutul de Medicina si Farmacie Carol Davila. Din 1983, corespondeaza cu scriitorul Lawrence Durrell, care ii dedica al cincilea volum, Quinx, din Quintetul de la Avignon, iar relatia epistolara a celor doi va dura pana la moartea acestuia, in 1990. Dupa emigrarea in S.U.A. in 1985, locuieste in Brookings, South Dakota; Buffalo, New York; Dallas,...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor