TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Tobit (Ediţia 2005)

Ştefan Agopian
Colecții/Serii: Fiction LTD
ISBN: 973-46-0030-3
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Alte volume:
Tobit (Top 10+) Tobit (Top 10+) Ştefan Agopian

MAI MULTE DESPRE CARTE

Data apariției: 2005
Editura: Polirom
Pagini: 272
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură română, ficţiune istorică, erotism, fantastic, oniric, spiritualitate
  • Ştefan Agopian Ştefan Agopian - Autor
    Prozator, de asemenea, publicist si eseist, Ştefan Agopian s-a nascut la 16 iunie 1947, in Bucureşti. Urmează cursurile Facultatii de Chimie a Universităţii din Bucuresti, din 1965 pană in 1968, cand este exmatriculat. In prezent este redactor la revista Academia...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

6 august 2005, Cotidianul - Mircea Mihăieş
"Reeditare a romanului care l-a propulsat pe Agopian in fruntea prozatorilor optzecisti si, mai apoi, intre marii scriitori romani contemporani. Indraznelile de limbaj, originalitatea stilistica, seductia tematica sint inca mai vizibile acum, in plina epoca a prozei descheiate la toti nasturii."
Ruxandra Ivăncescu
"In ciuda faptului ca Stefan Agopian nu s-a «inrolat», in chip explicit, manifest, in nici una dintre «generatiile» literaturii noastre contemporane, iar poetica sa, implicita in romanele publicate, il face greu incadrabil in «scolile» literare contemporane autorului din punct de vedere istoric, proza sa vine ca o implinire fireasca in evolutia literaturii postbelice din Romania.” 
Gheorghe Crăciun
"Lumea cartilor lui Stefan Agopian e rezultatul unui mare model primordial, construit cu migala si rafinament, pus in miscare si lasat sa functioneze sub diferite titluri: Tache de catifea, Tobit, Sara etc. Eficienta lui creste de la o carte la alta. Agopian e un romancier seducator, promotor al unui manierism clasic de foarte buna calitate.” 
Dan C. Mihăilescu
"Cartile publicate de Agopian au impus definitiv scriitura originala, fermecatoare si profunda a acestui scriitor exceptional.” 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus