TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Jucătorul CS-OSM-JUCTOR-15-N-001
Jucătorul
Vezi
galerie

Jucătorul

de Oana Stoica Mujea

Id: #220174

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Împușcată în braț, picior și cap, Iolanda Știreanu, polisțistă la "Moravuri", reușește să supraviețuiască printr-o minune. Însă, atât memoria, cât și trupul, îi sunt afectate – e aproape paralizată și nu-și mai amintește nimic din “viața ei anterioară”. E nesigură și fragilă. O chinuie gândul că, dacă indivizii care au încercat să o ucidă află că au dat greș, ar putea veni să își termine treaba. Iar ea e atât de lipsită de apărare… 

Colegii o implică în anchetarea unui caz de crimă, uciderea unui chitarist, încearcând să o ajute să-și revină mai repede. Ea se străduiește să descifreze misterul atentatului, dar toate pistele urmărite de criminaliști în cazul ei duc spre drumuri închise. Nici una dintre ele, oricât ar părea de verosimilă, nu ajunge niciunde. Începe să-și suspecteze psihiatrul, ba chiar și colegul de la “Moravuri”, dar nimic nu se leagă.

Nimic, până când descoperă ucigașul chitaristului și-și dă seama că ambele cazuri se întrepătrund. Încet, anumite amintiri îi revin, dar nu-și dă seama dacă le interpretează corect. De un singur lucru e sigură – ca e în pericol.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Oana Stoica Mujea

Data apariției: 2015

ISBN: 978-606-93677-7-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 200

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Crime Scene Press

Oana Stoica Mujea
Oana Stoica Mujea
Autor

Oana Stoica Mujea s-a născut pe 20 mai 1981, la Ştefăneşti, Judeţul Argeş. Acti...

vezi autor