TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Reed 13 31. Lupta cu întunericul TR-MBF-R13LCN-14-N-001
Reed 13 31. Lupta cu întunericul
Vezi
galerie

Reed 13 31. Lupta cu întunericul

de Monick B. Forest, Peter Priest

Id: #243994

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Viața obișniută a tânărului Alex Reed ia o întorsătură neașteptată după pierderea tatălui său. Încercând cu disperare să descifreze mesajele ciudate primite în vise, se afundă din ce în ce mai adânc în mirajul lumii de dincolo. Căutând explicații la întâmplările și aparițiile bizare care încep să-i invadeze treptat zilele și nopțile, întreprinde un ritual de  invocare a celor morți pentru a lua legătura cu spiritul tatălui său. Însă datorită unor alegeri greșite din trecutul familiei, prin pasajele create, entități neinvocate dau buzna în sfera vieții reale.

Cartea oferă o viziune originală și nouă asupra credinței, prezentând dimensiunile suprapuse ale lumii reale și celei de dincolo, lupta crâncenă între bine și rău, mecanismul faptă-răsplată în Universul în care nu există coincidențe și bătălia spirituală a lui Alex, determinat să înfrunte și să dejoace ororile bântuirii demonice pentru a-și salva familia.

Bazat pe fapte reale, romanul este un psiho-thriller plin de acțiune, ce vă va ține cu sufletul la gură și în loc de explicații stereotipice vă va oferi o abordare inedită a întrebării: ce se întâmplă cu adevărat după moarte?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Monick B. Forest, Peter Priest

Data apariției: decembrie 2014

ISBN: 978-606-657-014-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 330

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Treira

Teme: moarte, răzbunare

Trailer-ul cărţii
VIDEO