TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Balanța puterii TR-MOR-BALANP-13-N-001
Balanța puterii
Vezi
galerie

Balanța puterii

de Monica Ramirez

Id: #230557

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ultimii șapte ani au învățat-o să se resemneze în fața realității. A acceptat că viața în cadrul Organizației Elite nu se măsoară în bine și rău, ci în rata de supraviețuire. Nu se știe câți asasini controlează Elite, dar ea este diferită. Cu toții sunt instruiți în arta de a ucide, dar ea a fost antrenată pentru mai mult.

În urmă cu șapte ani, era încă Alina Marinescu, nefiind obligată să-și asume o nouă identitate în fiecare lună. Pe atunci, Alex Therein era încă în viață... mentorul ei, prietenul ei, iubitul ei, fundația întregii ei distrugeri. Povestea lor de dragoste a fost singurul lucru de care au avut vreodată parte, dar iubirea nu poate supraviețui în lumea lor.

Violență, intrigă, iubire și ură, atracție și respingere într-o lume întunecată și complicată, Elite reprezintă opusul societății ideale. În această lume atât de secretă încât devine fantomatică, agenții operativi devin la fel de fantomatici. Odată intrați în joc, nu se mai pot retrage, nu pot pleca acasă la terminarea programului de lucru.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Monica Ramirez

Data apariției: decembrie 2013

ISBN: 978-606-8536-89-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 363

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Tritonic

Teme: anchetă, secret

Monica Ramirez
Monica Ramirez
Autor

Monica Ramirez a locuit timp de 12 ani în SUA, unde a publicat 7 romane de ficți...

vezi autor