TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Pauza dintre vene

Miruna Vlada
Colecții/Serii: Poezie
ISBN: 978-973-23-1906-2
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Autor: Miruna Vlada
Data apariției: 2007
Pagini: 80
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură română, poezie contemporană

Opinii Editoriale

Alexandru Matei
"Debutul Mirunei Vlada a reprezentat un eveniment pentru fanii poeziei douamiiste, cu miza pe autenticitatea spunerii, pe expresia trairilor-limita si pe dimensiunea pragmatica a limbajului poetic. O estetica a contrariilor circumscrie «poemele extrauterine», cruda, autenticista, dar nu mai putin programatica. Vitalismul Mirunei Vlada nu e augural, solar, ci, asa cum se observa si in prefata, sumbru, bacovian. Poezia Mirunei Vlada este radicala.” 
Claudiu Komartin
"Ceea ce ne indreptateste sa consideram, chiar de la debutul Mirunei Vlada, ca locul ei in orchestra douamiista va fi in primele linii este hotarirea de a nu se situa in zona la moda a unei poezii pentru care socul receptiv e aproape totul.” 
Aurel Pantea
"As spune ca fondul obsesional al poemelor Mirunei Vlada e al unui duh romantios de la sfirsitul postmodernismului, in vremea unei libertati juvenile, pusa pe demitizari si contestatii in serie. Si nu e vorba doar de superioritate cinica, ci mai ales de o anume voluptate a deziluzionarii, ce trimite in limbaj impulsurile unei feminitati ce-si clameaza toate libertatile si toate decomplexarile. Energia marturisirilor Mirunei Vlada, de nu va fi consumata de automatismele sumbrului amor, poate cuceri teritorii poetice remarcabile.”

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus