TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Antoniu şi Kawabata

Iolanda Malamen
Colecții/Serii: Proză
Antoniu si Kawabata este o poveste despre libertate, alegere si toleranta, care, in marinimia ei, daruieste trei posibile finaluri.  Un...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-23-1929-1
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Antoniu si Kawabata este o poveste despre libertate, alegere si toleranta, care, in marinimia ei, daruieste trei posibile finaluri.

 Un intelectual ratat, transformat prin proprie optiune in closard, poate provoca repulsie, dezgust, compasiune. Antoniu – marele povestitor – naste dragoste. O dragoste calda, christica, o dorinta irepresibila de a-l salva, de a-i schimba destinul. Kawabata – ascultatorul ascuns sub haine umile – este sarac cu duhul. El va mosteni imparatia cerurilor. Iar Placintica, cealalta Kawabata, este frumusetea si speranta: o floare de mucigai.

Data apariției: 2007
Pagini: 284
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură română, beletristică, intelectual ratat, dragoste, destin, speranţă
  • Iolanda Malamen - Autor
    Iolanda Malamen a debutat in anul 1971, cu volumul de versuri Stare de gratie, la Editura Eminescu. Dupa volumele O piatra alba pe o piatra neagra, Floarea care merge, Ingerul coborit in strada s.a., publica antologia Triumful dantelei, Editura Cartea Romaneasca, 2004, Colectia Hyperion. In anul 1998, ii apare romanul Eu, meseria de calau si melancolica regina. Urmeaza Casa Verdi, Felipe si Margherita, Premiul Asociatiei...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Ştefan Agopian
"Ceea ce o deosebeste hotarit pe Iolanda Malamen de majoritatea colegilor ei este calitatea extraordinara a scriiturii.” 
Tudorel Urian
"Perspectiva oarecum istorica si sociologica nu anuleaza insa latura umana, disponibilitatea permanenta a autoarei de a observa, de a nota si de a incerca sa inteleaga toate dramele oamenilor, sentimentele, sperantele si dezamagirile lor. Adaugata impresionantei sale sigurante stilistice, aceasta atitudine simpatetica, participativa, vorbeste de la sine despre indiscutabilele calitati de prozatoare ale Iolandei Malamen.” 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus