TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Când în fiecare zi e JOI

Hanna Bota
Colecții/Serii: Școala ardeleană de proză
„Este un roman despre condiția umană, despre ceea ce ne face cu adevărat oameni și ceea ce este cu adevărat important, deși nimic din...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8770-68-0
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Când în fiecare zi e JOI

MAI MULTE DESPRE CARTE

„Este un roman despre condiția umană, despre ceea ce ne face cu adevărat oameni și ceea ce este cu adevărat important, deși nimic din aceste lucruri nu apare explicit, dar e imposibil de evitat pentru orice cititor. Lectura cărții te pune în fața unei oglinzi în care nu ai vrea niciodată să te vezi, o oglindă a conștiinței în care te privești ochi în ochi și nu poți decât să te întrebi ce ai face tu în situația extremă.

Există și o parte importantă a romanului care privește viața în sistemul medical românesc. Spitalele, medicii, sistemul. Oameni buni, oameni răi, spitale sordide, mecanisme implacabile. Umilințe pe care le cunoaștem cu toții direct sau indirect din presă, duse până la extrem (…).

Cartea te bântuie mult după ce ai terminat-o. Descoperi oroarea de lângă tine, care odată dezvelită nu mai poate fi acoperită. Trebuie, fie că vrei sau nu, să te implici emoțional. Este o carte care te face să discuți, cu tine, în forul interior, sau cu alții. O carte în care ești la fel de prezent ca cititor ca oricare alt personaj de acolo.”

Victor Cubleșan

Data apariției: ianuarie 2016
Pagini: 180
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
roman, literatură română, conștiință, uman, emoțional, medical, internare, spital, umilințe, oameni
  • Hanna Bota Hanna Bota - Autor
    Hanna Bota s-a nascut pe 7 iulie 1968, la Cluj-Napoca. Este licentiata in teologie (1999) si in filologie (2003), absolventa a unui master in etnologie si folclor (2004) la Universitatea din Bucuresti si doctorand in antropologie culturala la Universitatea de Vest din...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus