TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Nunta PO-GAK-NUNTA0-16-N-001
Nunta
Vezi
galerie

Id: #246086

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ce este nunta? Începutul sau finalitatea iubirii? E legamint spiritual pentru vecie sau doar un contract social? Este un drum, o devenire sau doar un parteneriat parafat în patul conjugal? Participă divinitatea la acest ceremonial sau e doar cel mai mare „banchet” din viață mirilor? E nuntă cu dar sau fără? Cine vine cu darul, Dumnezeu sau stăpînul banilor, Marele Nimic? Sînt copiii semnul nunții sau doar un rest, ceea ce rămîne după nuntă? Cititorii vor găsi, poate, răspunsuri la aceste întrebări esențiale. Dacă nu vor găsi, atunci romanul le va suscită, în mod sigur, mai multe întrebări.
Autorul afirmă: „Fara întrebări nu putem trăi cu adevărat. Ele sînt motorul devenirii noastre. Dacă sîntem bine înarmați cu întrebările arzătoare ale existenței, putem pleca în viața după propriile noastre răspunsuri. Succesul va fi garantat”.
Subintitulată „roman de dragoste”, cartea lui Gabriel Klimowicz nu este doar suma unor tulburătoare povești de dragoste, ci și o radiografie pertinență și în cunoștință de cauză a lumii românești contemporane.



Alte titluri pentru GabrielKlimowicz (autor):
Lumea ticăloșilor (2016) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Gabriel Klimowicz

Data apariției: septembrie 2016

ISBN: 978-973-23-3150-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

Teme: iubire